Κλείνει η Εγνατία Οδός λόγω της φωτιάς στην περιοχή – Μέσω Φερών η κίνηση οχημάτων

Κλείνει η Εγνατία Οδός λόγω της φωτιάς στην περιοχή – Μέσω Φερών η κίνηση οχημάτων

Κλείνει αυτή την στιγμή η Εγνατία Οδός και στα δύο ρεύματα έως τον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ Αλεξανδρούπολης, λόγω των πυκνών καπνών από την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ και συνεχίζει να καίει στην περιοχή μεταξύ των χωριών Πυλαίας και Μελίας.

Η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση από και προς Αλεξανδρούπολη, θα διεξάγεται από την εθνική οδό Φερών-Αλεξανδρούπολης, μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα για τους οδηγούς.

Αυτή την φορά δηλαδή η Εγνατία Οδός δεν κλείνει για τον γνωστό λόγο, την αντίθετη κίνηση κάποιου “δολοφόνου” λαθροδιακινητή δηλαδή όπως συνήθως συμβαίνει, αλλά εξαιτίας της πυρκαγιάς η οποία καίει ήδη ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά μεταξύ Πυλαίας, Μελίας – Ξεκινούν ρίψεις και πυροσβεστικά αεροπλάνα (φωτό)

Μάλιστα επιχειρούν από το πρωί και  πυροσβεστικά αεροπλάνα, παράλληλα με την συνεχή ενίσχυση των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων από όλο το νομό και την Ροδόπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ- Αλεξανδρούπολη: Ξεκίνησαν ρίψεις τα πυροσβεστικά αεροπλάνα στην μεγάλη φωτιά μεταξύ Πυλαίας-Μελίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας πριν λίγο αναφέρει:

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕγνατίαΟδόΚήπων – Αλεξανδρούπολης

 Λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε δασική έκταση πλησίον Πυλαίας – Φερών Έβρου, ισχύει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, της Εγνατίας Οδού Κήπων – Αλεξανδρούπολης από το ύψος του κόμβου Αρδανίου έως το ύψος του κόμβου Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Αλεξανδρούπολης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Εθνικής Οδού Φερών – Αλεξανδρούπολης.

Παρακαλούνται οι πολίτες και οι οδηγοί οχημάτων για την ασφάλεια τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

 

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν