Σοφία Κουρτίδου: Συγκλονίζει με συνεχή ΒΙΝΤΕΟ η Εβρίτισσα τραγουδίστρια, που έζησε την πυρκαγιά στην Αγνάντια

Σοφία Κουρτίδου: Συγκλονίζει με συνεχή ΒΙΝΤΕΟ η Εβρίτισσα τραγουδίστρια, που έζησε την πυρκαγιά στην Αγνάντια

Συγκλονίζουν οι εικόνες που κατέγραψε και δημοσίευσε τόσο με ΒΙΝΤΕΟ όσο και με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον τρόπο που βίωσε την πύρινη λαίλαπα, η Εβρίτισσα τραγουδίστρια Σοφία Κουρτίδου.

Η δημοφιλής συντοπίτισσα μας βρισκόταν στο χωριό της οικογένειας της, στην Αγνάντια Αλεξανδρούπολης και   ενημέρωσε τους χιλιάδς φίλους της με όσα ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με συγκλονιστικές εικόνες από την πυρκαγιά που συνεχίζει να καταστρέφει την περιοχή μας.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Κουρτίδου δημοσίευσε σειρά από stories καταγράφοντας την εξέλιξη της φωτιάς από το χωριό της, την Αγνάντια Έβρου, και λίγο πριν χρειαστεί και η ίδια να εγκαταλείψει το σπίτι της γιαγιάς της, όπου βρισκόταν.

Όπως αναφέρει, τόσο ο πατέρας της όσο και ο αδελφός της έσπευσαν να βοηθήσουν στη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών με τα τρακτέρ τους, ενώ οι εικόνες που καταγράφει είναι συγκλονιστικές.

Η φωτιά είναι εκτός ελέγχου… εξαπλώνεται ραγδαία και οι άνεμοι είναι πολύ ισχυροί. Εμείς είμαστε ασφαλείς αυτή τη στιγμή αλλά δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει. Καίγονται τα σπίτια μας», έγραψε η Σοφία Κουρτίδου.