Αλεξανδρούπολη: Πολιτική εκδήλωση, εν μέσω πυρκαγιών, για το Νίκο Παππά, υποψήφιο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Αλεξανδρούπολη: Πολιτική εκδήλωση, εν μέσω πυρκαγιών, για το Νίκο Παππά, υποψήφιο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε το Σάββατο και μίλησε στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τους υποστηρικτές του σε παραλιακό καφέ, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς.

Μπορεί την ίδια στιγμή πέριξ της Αλεξανδρούπολης οι φωτιές να συνέχιζαν το καταστροφικό τους έργο, οι αναζοπυρώσεις σε διάφορες περιοχές όπς Αισύμη, Λεπτοκαρυά , Αύρα, Πλάκα, Ατάρνη να είχαν φέρει τις εκκενώσεις κάποιων από αυτπα τα χωριά, αλλά οι εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας έπρεπε να συνεχιστούν κανονικά. Έτσι ο κ.Παππάς  στο πλαίσιο της περιοδείας του «Για την Παράταξη της Νίκης» μπορεί να μην βρήκε λίγο χρόνο να επισκεφθεί, έστω και για τα… μάτια του κόσμου ως κορυφαίος πρώην υπουργός κάποια από τις πυρόπληκτες περιοχές, δήλωσε πάντως συγκλονισμένος από όσα έβλεπε στην Εγνατία Οδό καθώς ερχόταν.

Χαιρέτισε τους παριστάμενους, φωτογραφήθηκε χαμογελαστός με τους περισσότερους εξ αυτών, ιδιαίτερα με τον τελευταίο σε ψήφους υποψήφιο βουλευτή του κόμματος του Σπ΄θρο Δέδογλου στις τελευταίες εθνικές εκλογές , έδειχνε μέσα στην καλή χαρά κυριολεκτικά και έδωσε μεγαλύτερη σημασία στην ομιλά και τις δηλώσεις του αν θα γίνει… debate των υποψήιφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ. Με αφορμή ερωτήσεις τοπικών ΜΜΕ, έκανε πάντως και κάποιες δηλώσεις για τις καταδτροφικές πυρκαγιές που συνεχιζονταν όσο ο ίδιος και οι “σύντροφοι” του συζητούσαν τα εσωκομματικά τους. Όπως είπε:

“Στον δρόμο για Αλεξανδρούποληη εικόνα ήταν συγκλονιστική, η κατάσταση αποκαρδιωτική, η ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη απαράγραπτη. Είναι μια καταστροφή η οποία κλονίζει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Ο Έβρος είναι ένας κρίσιμοε Νομόε που δεν πρέπει να είναι ένας απλώς ακριτικός Νομός πρέπει να ναι ο συνδετικός κρίκος της πατρίδας μας με όλη την ευρύτερη περιοχή. Για να τον παίξει αυτόν τον ρόλο πρέπει η Πολιτεία να τον ενισχύσει, να τον προστατέψει και να έχει τις κατάλληλες υποδομές οι οποίες θα διασφαλίζουν ότι δεν θα ζούμε καταστροφές όπως αυτή που βίωσαν οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου τις περασμένες ημέρες».