Παπαδάκης: “Ήμουν μπροστά όταν οι τρεις δικοί μας παρέδωσαν τους αλλοδαπούς. Ούτε χτυπημένοι, ούτε γυμνοί ήταν” (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την περασμένη Τετάρτη που έγινε η σύλληψη των τριών Αλεξανδρουπολιτών που αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες, έκανε σήμερα ο βουλευτής Έβρου της “Ελληνικής Λύσης” Πάρης Παπαδάκης.

Ο Αλβανός και οι δυο Έλληνες βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό και περιμένουν την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημελλειοδικών Αλεξανδρούπολης αν θα προφυλακιστούν, γιατί ο πρώτος έκλεισε 13 λαθρομετανάστες σε  τρέιλερ με την βοήθεια των άλλων δύο, τους βιντεοσκόπησε και το δημοσίευσε. Στη συνέχεια τους παρέδωσε στην Αστυνομία πίσω από τα LIDL της Νέας Χηλής, μαζί με έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που όπως είπε προσπάθησαν να βάλουν φωτιά. Όμως ο Εισαγγελέας αν και αρχικά ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον των 13 λαθρομεταναστών για απόπειρα εμπρησμού και προμήθεια, κατοχή εκρηκτικών υλών, τελικά τους άφησε ελεύθερους για την συγκεκριμένη κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία και υπάρχει μόνο η διοικητική κράτηση τους λόγω παράνομης εισόδου.

Ο κ.Παπαδάκης, που μετά την γραπτή ανακοίνωση ως Πρόεδρος του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” αποποιήθηκε κάθε σχέσης με τους τρεις συλληφθέντες Αλεξανδρουπολίτες, σήμερα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό MAXIMUM FM και τον Δημήτρη Κολιό, έκανε το ίδιο. Τόνισε κατηγορηματικά ότι οι τρεις συλληφθέντες δεν είναι μέλη του συγκεκριμένου συλλόγου, ούτε έχουν καλύβες στο Δέλτα του Έβρου. Αποκάλυψε όμως ότι ήταν και ο ίδιος πίσω από τα LIDL Νέας Χηλής, όταν οι τρεις Αλεξανδρουπολίτες παρέδωσαν στην Αστυνομία τους 13 λαθρομετανάστες  και είδε πως ούτε χτυπημένοι, ούτε γυμνοί ήταν, όπως οι ίδιοι κατήγγειλαν και κατέθεσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Παπαδάκης: “Δεν είναι μέλη του Συλλόγου Αινήσιο Δέλτα οι τρεις συλληφθέντες Αλεξανδρουπολίτες”

Για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Αλβανός για οπλοφορία και οπλοχρησία πάντως δεν είπε τίποτα, αν και οι λαθρομετανάστες ισχυρίζονται πως είχε καραμπίνα και πυροβολούσε στον αέρα για εκφοβισμό τους.  Ο βουλευτής Έβρου της “Ελληνικής Λύσης”, κατήγγειλε όσους γράφουν ή χαρακτηρίζουν τον ίδιο και τα μέλη του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” ρατσιστές και φασίστες, ενώ επεσήμανε πως δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύουν με φυλάκιση “οι δικοί μας”, εννοώντας συντοπίτες μας, ενώ οι 13 λαθρομετανάστες που υπάρχουν στοιχεία πως προσπάθησαν να βάλουν φωτιά, να απαλλάσσονται σε αυτή την φάση από τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Είπε μεταξύ άλλων ο κ.Παπαδάκης:

“Υπάρχει ποινική δίωξη με αποδεικτικό στοιχείο τον εμπρηστικό μηχανισμό. Ο εμπρηστικός μηχανισμός που ανευρέθη και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε 13 αλλοδαπούς που καίγαν, που πήγαν, αποπειράθηκαν να κάψουν τον τόπο μου. Και αντί όλη η Ελλάδα να ασχοληθεί με αυτό το μείζον θέμα, που ασχολείται πλέον και η ΕΥΠ και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, και της Αστυνομίας, εμείς ασχολούμαστε με το “Αινήσιο Δέλτα” και ασχολούμαστε με τους τρεις συλληφθέντες οι οποίοι πιάσαν επ’ αυτοφώρω τους Πακιστανούς, Σύριοι τί ήταν αυτοί να αποπειρώνται να βάλουν φωτιά. Παραδώσαν τον εμπρηστικό μηχανισμό, πήραν τηλέφωνο στις Αρχές για να ‘ρθουν και κάθονται και λένε οι Πακιστανοί ότι εμάς μας είχαν τέσσερις ώρες ή ξέρω γω ότι μας χτυπούσανε, που απ’ ότι ξέρω δεν χτυπήθηκε κανένας και θα κατατεθεί και ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη του κυρίου Παυλίδη που σίγουρα θα λέει ότι δεν χτυπήθηκαν.

Γιατί τους είδα και γω, τους είδα και γω όταν ήρθε η Αστυνομία και τους παρέλαβε, τους είδα. Αυτοί λένε ότι ήταν γυμνοί, βλέπετε το βίντεο να είναι γυμνοί; Αυτοί λένε ότι χτυπήθηκαν. Θα δείτε ο ιατροδικαστής θα λέει ότι δεν χτυπήθηκαν. Αυτοί λένε ότι τους είχαν τέσσερις ώρες και τους κάναν βόλτες μέσα στο τρέιλερ. Τους είδατε εσείς όταν έβγαλε το βίντεο ο Αλβανός το μάτι να είναι κορόμηλο; Θα ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Ήρθε η παραγγελία από τον Άρειο Πάγο κατ’ ευθείαν και ασκήθηκε ποινική δίωξη στους τρεις δικούς μας πριν καν πάρουν κατάθεση από τους Πακιστανούς.  Και τώρα κινδυνεύουν οι δικοί μας.

Πάνε να μπλέξουν εμένα και το “Αινήσιο Δέλτα” και μας λένε ρατσιτσές και φασίστες. Το κάλεσμα που έκανα εγώ δυο-τρεις ημέρες πριν πιάσουν τους τρεις, και λέω ότι έχουμε πόλεμο κα έχω σοβαρές πληροφορίες ότι λαθρομετανάστες παρακωλύουν το έργο των πιλότων. Σοβαρή πληροφορία ήταν από ανάρτηση αστυνομικού. Δε θα πω ποιανού. Υπήρχε ανάρτηση του αστυνομικού που μπορεί να τα είδε κιόλας και γι’ αυτό έγραψα σοβαρές πληροφορίες. Εμείς δραστηροποιούμαστε μόνο στο “Αινήσιο Δέλτα”. Δεν έχουμε καμιά σχέση πίσω από τα LIDL ή πάνω στη Χιλή που συλλάβαν τους τρεις. Και δεν ρώτησε κανένας. Βρε παιδιά είναι μέλη σας αυτοί;

Αυτό το συμβάν έγινε δυο μέρες μετά το κάλεσμα που έκανα εγώ. Και δεν με ρώτησε ούτε με πήρε κανένα από τα βοθροκάναλα των Αθηνών να με ρωτήσουν. Ρε Παπαδάκη είναι μέλη του συλλόγου σας; Ούτε καλύβα έχουνε, ούτε ήταν ποτέ μέλη του “Αινήσιου Δέλτα”, είπε ο βουλευτής Έβρου της “Ελληνικής Λύσης”.

Απλά να θυμίσουμε ότι την περασμένη Τετάρτη που έγινε η σύλληψη των τριών Αλεξανδρουπολιτών, πριν ακόμα συμβούν όλα αυτά, ο κ.Παπαδάκης είχε κάνει άλλη μια ανάρτηση, την οποία στη συνέχεια… κατέβασε από την προσωπική του σελίδα. Σε αυτή καλούσε να υπάρξει συγκέντρωση πίσω από τα LIDL της Νέας Χηλής στις 8 το βράδυ για συντονισμό. Ο ίδιος πάντως απέφυγε, παράλληλα με το “κατέβασμα” της συγκεκριμένης ανάρτησης, να παραστεί, αλλά συγκεντρώθηκαν αρκετά άτομα και μάλιστα κυκλοφορεί και ΒΙΝΤΕΟ με όσα ειπώθηκαν εκεί.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ