Στον Έβρο την Παρασκευή, τώρα που τέλειωσαν οι φωτιές, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στον Έβρο την Παρασκευή, τώρα που τέλειωσαν οι φωτιές, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Τώρα που τελείωσαν οι φωτιές και ο Έβρος μετράει τις πληγές του, έρχεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, όπως ενημέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Δευτέρα.

Με τους Εβρίτες να είναι απόλυτα δικαιολογημένα στα… κάγκελα για το γεγονός ότι χρειάστηκε πάνω από μισός μήνας για να σβήσουν οι φωτιές στην Αλεξανδρούπολη και την Δαδιά, την μη έντονη παρουσία κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών από την πρώτη στιγμή ώστε να αντιμετωπιστεί η πύρινη λαίλαπα, ο κ.Μητσοτάκης έρχεται προφανώς για την… επόμενη ημέρα. Αυτή της αποκατάστασης των πρωτοφανών καταστροφών στο περιβάλλον και των αποζημιώσεων.

Η επίσκεψη ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να γίνει η πλήρης αποτίμηση και καταγραφή του μεγέθους των εκτάσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές. Βασικός στόχος, όπως είπε ο Παύλος Μαρινάκης είναι η άμεση υλοποίηση των όσων έχουν εξαγγελθεί για την αποκατάσταση των πληγέντων και του φυσικού περιβάλλοντος.

«Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στον Έβρο προκειμένου να γίνει η πλήρης αποτίμηση και καταγραφή του μεγέθους των εκτάσεων που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και με βασικό στόχο την άμεση υλοποίηση των όσων έχουν εξαγγελθεί για την αποκατάσταση των πληγέντων και του φυσικού περιβάλλοντος» είπε χαρακτηριστικά.