Γιάννης Τσολάκης: Παντρεύτηκε ο Εβρίτης πρώην παίκτης του Survivor και βάφτισε το γιο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Τσολάκης: Παντρεύτηκε ο Εβρίτης πρώην παίκτης του Survivor και βάφτισε το γιο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία από τις ομορφότερες προσωπικές στιγμές της ζωής του βίωσε την Κυριακή 3/9 ο Γιάννης Τσολάκης, ο Εβρίτης πρώην παίκτης του Survivor και επιχικός πυροσβέστης, αφού παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Κατερόνα και βάφτισαν τον γιο τους.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ντύθηκε γαμπρός στην Αλεξανδρούπολη όπου μένει με την σύζυγο του, αγκαλιά με τον γιο του ο οποίος ήρθε στη ζωή πριν από λίγους μήνες, τον περασμένο Απρίλιο ολοκληρώνοντας την ευτυχία του ζευγαριού. Ο μικρούλης ήρθε στον κόσμο μόλις πριν από πέντε μήνες όμως το ζευγάρι ήθελε η βάφτισή του να γίνει την ίδια μέρα με τον γάμο του.

Έτσι και έγινε λοιπόν, με τον Γιάννη Τσολάκη, τον πυροσβέστη του reality επιβίωσης να τηρεί κατά γράμμα όλα τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας.

Μάλιστα, από νωρίς  το πρωί είχαν βρεθεί στο πατρικό του γαμπρού όλοι οι φίλοι του με επικεφαλής τον Θωμά Γραμματίκη, για να τον ξυρίσουν και να τον συνοδεύσουν στα σκαλιά της εκκλησίας όπου θα περίμενε τη γυναίκα της ζωής του, Κατερίνα, στην οποία είχε κάνει πρόταση γάμου πέρυσι τον Ιούλιο στη βραδιά του τελικού του Survivor!

Ο γάμος έγινε παρουσία καλών φίλων και στενών συγγενών, με τον γαμπρό να έχει ντυθεί ασορτί με τον μόλις λίγων μηνών γιο του που ήρθε και του άλλαξε για πάντα τη ζωή. Έξω από την εκκλησία έγινε φυσικά χαμός με το… ρύζι στους νεόνυμφους.

Μέσα από τα social media και τις αναρτήσεις των καλεσμένων, κυκλοφόρησαν τα πρώτα βίντεο από τον γάμο αλλά και το πάρτι που ακολούθησε μετά το τέλος της θρησκευτικής τελετής.

Ο Γιάννης Τσολάκης εργάζεται ως εποχικός πυροσβέστης στην Αττική και είχε πάρει άδεια λόγω του γάμου του, ενώ παράλληλα εργάζεται κιαι ως μουσικός παραγωγός στε ραδιοφωνικό σταθμό ρης Αλεξανδρούπολης.