Μιχάλης Κουϊνέλης-Ήβη Αδάμου:  Έτοιμη η κόρη τους Ανατολή να ξεκινήσει σχολείο στην Αλεξανδρούπολη

Μιχάλης Κουϊνέλης-Ήβη Αδάμου: Έτοιμη η κόρη τους Ανατολή να ξεκινήσει σχολείο στην Αλεξανδρούπολη

Τα σχολεία ανοίγουν την ερχόμενη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και η μονάκριβη κόρη της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη, η 5χρονη Ανατολή, φέτος πηγαίνει σε Νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης, όπου ως γνωστόν μένει με τους γονείς της.

Η μητέρα της και αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια, δημοσίευσε μία γλυκιά φωτογραφία της κόρης της με την καινούργια της σχολική τσάντα, ενώ ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά να έχουν μία καλή σχολική χρονιά.

«Καλή σχολική χρονιά”, έγραψε η Ήβη Αδάμου στη δημοσίευσή της. Ειδικότερα,  η Ήβη Αδάμου ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία η μικρή Ανατολή μοιάζει πανέτοιμη για το σχολείο. Με την πιο χαριτωμένη σχολική τσάντα στην πλάτη της και με ένα υπέροχο, floral φόρεμα, η μονάκριβη κόρη των αγαπημένων καλλιτεχνών που επέλεξαν να μένουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, ξεκίνησε τη σχολική της χρονιά πιο έτοιμη και stylish από ποτέ.

Βέβαια κάποια αθηναϊκά ΜΜΕ έσπευσαν να γράψουν ότι αυτό έγινε με αφορμή την πρώτη ημέρα της στο σχολείο, αλλά είναι γνωστό πως τόσο τα Νηπιαγωγεία, όσο και τα Δημοτικά με τα Λύκεια αρχίζουν στις 11 του μήνα, δηλαδή την ερχόμενη Δευτέρα.