Βασίλης Δελησταμάτης: Ένας άριστος γνώστης του πρωτογενούς τομέα, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου

Βασίλης Δελησταμάτης: Ένας άριστος γνώστης του πρωτογενούς τομέα, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου

Ένας άνθρωπος που βλέπουν καθημερινά δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια οι Εβρίτες οι οποίοι ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα, είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ως με την παράταξη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.

Ο Βασίλης Δελησταμάτης, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής και Κτηνιατρικής ΑΜΘ, αλλά και της Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας, με αποτελεσματικό και συγκεκριμένο έργο στον τομέα του, κτηνίατρος στο επάγγελμα στην Κτηνιατρική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, διεκδικεί όπως και το 2019 που εξελέγη, την ψήφο των συντοπιτών του.

Γεννημένος στη Δαδιά Έβρου, όπου ζει και σήμερα με την οικογένειά του, μέλος του ΔΣ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και παλαιότερα πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Παραρτήματος Θράκης, απευθυνόμενος στους Εβρίτες ζητάει την στήριξη τους για να συνεχίσει το ήδη σημαντικό για την περιοχή μας έργο του. Όπως λέει με αφορμή την υποψηφιότητα του για περιφερειακός σύμβουλος Έβρου:

Οφείλουμε σε εμάς, στα παιδιά μας, στον τόπο μας

ένα ενεργό «τώρα» και ένα ελπιδοφόρο «αύριο»

“Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Με την υποστήριξή σας εκλέχθηκα Περιφερειακός Σύμβουλος στις εκλογές του 2019. Με την ιδιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα και του Προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας, μου δόθηκε η δυνατότητα να ασχοληθώ ενεργά με την πρωτογενή παραγωγή, τα αγροδιατροφικά προϊόντα και τις επιχειρήσεις πρωτογενούς και αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας.

Γεννήθηκα στη Δαδιά Έβρου, όπου ζω και σήμερα με την οικογένειά μου. Είμαι κτηνίατρος με μεταπτυχιακές σπουδές στη Χειρουργική , στα Λοιμώδη Νοσήματα και στη Βιοηθική. Διετέλεσα πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Παραρτήματος Θράκης ενώ σήμερα είμαι μέλος του ΔΣ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Από την πρώτη εκλογή μου ως και σήμερα, υπηρετώ την πρόοδο της ακριτικής μας περιοχής. Με τις γνώσεις, την εμπειρία μου και τη δική σας στήριξη θα συνεχίσω να εργάζομαι για ένα καλύτερο αύριο όλων μας. Μαζί θα δημιουργήσουμε το μέλλον του τόπου μας.

Στην εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ζητώ τη στήριξή σας και δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ανθίσει και πάλι ο νομός μας, να επαναφέρουμε τις δασικές εκτάσεις μας,να δώσουμε ώθηση στην ευημερία, την ανάπτυξη και την ελπίδα. Για μια ισχυρή τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση που θα στηρίζει τα όνειρα και τις επιθυμίες μας, για ένα ενεργό «τώρα» και ένα ελπιδοφόρο «αύριο».

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η συνεργασία της Περιφέρειας με τους πολίτες, τους επιχειρηματίες και τους φορείς ανάπτυξης αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Από τις έως τώρα θέσεις τις οποίες υπηρέτησα και υπηρετώ γνωρίζω ότι μπορώ να αποτελέσω μέρος της ισχυρής αυτής αλυσίδας που θα απαλύνει τις πληγές και θα φέρει στον τόπο μας την άνθιση που όλοι ονειρευόμαστε.

Μαζί θα βαδίσουμε το μονοπάτι της ευημερίας και της ανάπτυξης.

Το οφείλουμε σε εμάς, στα παιδιά μας, στον τόπο μας”.