Τα έσοδα του φετινού Run Greece Αλεξανδρούπολης στους πυρόπληκτους του Έβρου

Το Run Greece της Αλεξανδρούπολης τρέχει φέτος για τους πυρόπληκτους του Έβρου. Τα έσοδα του αγώνα, που θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου θα διατεθούν εξολοκλήρου στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του περασμένου μήνα.

Την απόφαση αυτή έλαβε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, στην τελευταία του συνεδρίαση και βρήκε ήδη ανταπόκριση από δρομείς σε όλη τη χώρα.

Το ενδιαφέρον για τον αγώνα είναι ήδη πολύ μεγάλο και αναμένεται η διοργάνωση της Αλεξανδρούπολης να εξελιχθεί σε μια δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ο επόμενος αγώνας της σειράς Run Greece θα γίνει την Κυριακή (17/9) στην Καστοριά, ενώ στις 24 του μήνα μαζί με την Αλεξανδρούπολη θα διεξαχθεί και ο αγώνα της Πάτρας.

Αύριο Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στο Νομαρχείο, Μεγ. Αλεξάνδρου & Ψαρών, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας & Θράκης και η ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου με θέμα τη διοργάνωση των αγώνων δρόμου RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2023 που θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.