Όχι, δεν είναι… εξωγήινος, αλλά ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης στην κατεστραμμένη Θεσσαλία

Όχι, δεν είναι… εξωγήινος, αλλά ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης στην κατεστραμμένη Θεσσαλία

Μια φωτογραφία στην οποία μοιάζει με… εξωγήινο, ανάρτησε χθες στην προσωπική του σελίδα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης, από την περιοχή της κατεστραμμένης από τις πρωτοφανείς πλημύρες Θεσσαλίας. 

Ο κ.Κελέτσης που είχε την ονομαστική του εορτή, επέλεξε να δημοσιεύσει τρεις φωτογραφίες από τον Παλαμά Καρδίτσας, όπου γίνεται η περισυλλογή των νεκρών ζώων που είναι χιλιάδες. Ο ίδιος άλλωστε ανέλαβε με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την συγκεκριμένη αρμοδιότητα, να συντονίσει δηλαδή τις διαδικασίες περισυλλογής των δεκάδων χιλιάδων νεκρών ζώων και την καύση ή ταφή τους.

Επειδή όμως υπάρχει κίνδυνος μολύνσεων ή ασθενειών, φόρεσε και αυτός την ειδική προστατευτική στολή, φωτογραφήθηκε και την δημοσίευσε, γράφοντας επίσης:

“Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να απαντήσω στις κλήσεις σας. Αλλά η “γιορτή” μου φέτος γίνεται υπό δύσκολες συνθήκες. Στον Παλαμά Καρδίτσας στο πεδίο της μάχης μαζί με τα στελέχη του Στρατού μας, που για μια ακόμη φορά προσφέρουν τις κοινωνικές υπηρεσίες τους στην επιχείρηση της περισυλλογής νεκρών ζώων.

Τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου, όπως κι εσάς για τις ευχές σας!

Παρακαλώ προσεύχεστε για αυτούς όπως και για τους συμπατριώτες μας της Θεσσαλίας που δοκιμάζονται”.