Ο Δημήτρης Κολγιώνης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φερών με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη

Ο Δημήτρης Κολγιώνης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φερών με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη

Ο πετυχημένος Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρης Κολγιώνης, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φερών με τον συνδυασμό “Δήμος για όλους. Πρώτα ΕΣΥ” του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη.

Γεννημένος στην Γεμιστή της περιοχής Φερών το 1962, ο κ.Κολγιώνης ζει μόνιμα στις Φέρες με την σύζυγο του Κυριακούλα Κουντουράκη και είναι πατέρας δύο παιδιών, του Θεοδόση και της Ελευθερίας.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Πρωτογενή τομέα. Είναι κατά γενική ομολογία από τους ανθρώπους που γνωρίζουν άριστα τα θέματα του αγροτικού τομέα και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι διετέλεσε επί σειρά  ετών Υπεύθυνος του Πρωτογενή  Τομέα της Ν.Δ για τον Νομό Έβρου.

Με δικές του προσπάθειες και σε αγαστή συνεργασία με τον ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου και τους αγρότες της περιοχής, προχώρησαν και ήδη υλοποιούν ένα σημαντικό έργο για την άρδευση της περιοχής, ύψους 2,2 εκατ. ευρώ, που εδώ και δεκαετίες δεν είχε πραγματοποιηθεί. Παράλληλα προχωρούν και άλλες παρόμοιες παρεμβάσεις βελτίωσης των υποδομών για τους αγρότες της περιοχής, που θα μειώσουν το κόστος παραγωγής και θα διευκολύνουν το έργο τους.

Είναι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων και όλα τα προηγούμενα χρόνια παρά τα εμπόδια που προσπάθησαν να θέσουν στις προσπάθειες του από την αντιπολίτευση λόγω έλλειψης πλειοψηφίας της δημοτικής αρχής, προχώρησε, υλοποίησε ή δρομολόγησε λύσεις σε πολλά προβλήματα της περιοχής των Φερών.

Απευθυνόμενος στους συμπολίτες του από τους οποίος ζητάει να τον τιμήσουν με την ψήφο τους όπως έκαναν το 2019, αναφέρει:

“Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μου ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη Δήμος για όλους. Πρώτα ΕΣΥ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Ζαμπούκη.
Με σοβαρότητα, γνώση των προβλημάτων και των απαιτήσεων συνεχίζουμε για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, για τη Δημοτική Ενότητα Φερών και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.
Συνεχίζουμε… ΜΑΖΙ”!

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν