Τοψίδης: Υποψήφιος του στον Έβρο τέως δήμαρχος, που έδινε δουλειές στον εαυτό του!!!

Τοψίδης: Υποψήφιος του στον Έβρο τέως δήμαρχος, που έδινε δουλειές στον εαυτό του!!!

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, οι πολίτες του Έβρου θα ψηφίζουν για να εκλέξουν τους δημάρχους τους αλλά και τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και φυσικά τους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους.

Ο κυρίαρχος λαός, όπως συνηθίζουμε να λέμε, είναι αυτός που θα αποφασίσει ποιοι θα τον διοικήσουν σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο για τα επόμενα πέντε πλέον χρόνια και φυσικά ο καθένας να κάνει την επιλογή του. Με βάση τα δικά του κριτήρια, απόψεις και στοιχεία που θέλει να έχει αυτός που θα διοικήσει σε τοπικό επίπεδο. Θα πρέπει όμως ο κόσμος πριν πάει στην κάλπη, να γνωρίζει και το παρελθόν ορισμένων υποψηφίων που ζητούν τον… σταυρό του, αφού όπως λέμε ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση απ’ την κάλπη.

Στο ψηφοδέλτιο λοιπόν του υποψήφιου Περιφερειάρχη Τάκη Τοψίδη για παράδειγμα, υπάρχει ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου πρώην δήμαρχος ο οποίος… ΕΔΙΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. Ναι σωστά διαβάσατε. Πρόκειται  για τον τέως δήμαρχο Σουφλίου Βαγγέλη Πουλιλιό, ο οποίος όπως είχε αποκαλύψει το Evros-news.gr, ως δήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ανέθεσε στον… Βαγγέλγη Πουλιλιό, στον εαυτό του δηλαδή το 2016, άντληση υδάτων με το τρακτέρ του στις πλημμύρες. Μάλιστα τότε τιμωρήθηκε με ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΡΓΙΑ από την Αποκεντρωμένη, αλλά το μόνο πρόβλημα για αυτόν στην συγκεκριμένη τιμωρία είναι όπως δήλωσε πρόσφατα ότι δεν έπρεπε να προεδρεύσει στην Επιτροπή που ενέκρινε να εισπράξει περισσότερα από 4.500 ευρώ με απόφαση όπου Πρόεδρος και δήμαρχος Σουφλίου ήταν ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Είναι δυνατόν; Ο δήμαρχος Σουφλίου Β.Πουλιλιός, μίσθωσε τρακτέρ για άντληση υδάτων απ’ τον… εαυτό του

Μάλιστα αυτός που πέγραφε να πληρωθούν οι απ’ ευθείας αναθέσεις που έκανε ο Βαγγέλης Πουλιλιός ως δήμαρχος στον…εαυτό του, ήταν ο τότε Αντιδημάρχου Οικονομικών Δήμου Σουφλίου Σταμάτης Τσιακίρη, ο οποίος να θυμίσουμε τώρα είναι υποψήφιος δήμαρχος Σουφλίου και ευαγγελίζεται διαφάνεια… νέα εποχή, νέα ήθη στην διαχείριση του δήμου και της περιοχής.

Ο κ.Πουλιλιός λοιπόν, που θεωρείται από τους βασικούς συνεργάτες του υποψήφιου Περιφερειάρχη Τάκη Τοψίδη και φίλος του όπως συχνά αναφέρει σε συνεντεύξεις του, δεν δίστασε να δώσει απ’ ευθείας ανάθεση στον εαυτό του. Όπως άλλωστε έδινε και απ’ ευθείες αναθέσεις πολύ περισσότερες φορές σε άνδρες και γυναίκες Αντιδημάρχων του. Αυτή είναι η νοοτροπία ενός από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Έβρου του Τάκη Τοψίδηι και ο κόσμος πριν ψηφίσει πρέπει να σκεφθεί και να αποφασίσει ποιοι θέλουν να τον διοικήσουν για τα 5 επόμενα χρόνια. Και να διαχειριστούν τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ των κονδυλίων από διάφορες πηγές. Άνθρωποι σαν τον κ.Πουλιλιό, “κολλητό” του κ.Τοψίδη.

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν