Σταυρούλα Γκρορίδου: Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Έβρου με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Χ.Μέτιου

Σταυρούλα Γκρορίδου: Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Έβρου με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Χ.Μέτιου

Το “βάπτισμα του πυρός” στις αυτοδιοικητικές εκλογές παίρνει η Σταυρούλα Γκρορίδου, η οποία είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Έβρου με τον συνδυασμό “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.

Ένα άφθαρτο πρόσωπο, με κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας, διεκδικεί στις 8 Οκτωβρίου την ψήφο των Εβριτών, προκειμένου να τους εκπροσωπήσει στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και θέληση για προσφορά στον τόπο όπου ζει και εργάζεται με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Ποια είναι η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Έβρου 

Η Σταυρούλα Γκρορίδου , γεννήθηκε το 1965 στο Ρόιτλινγκεν/ της Γερμανίας .Είναι απόφοιτη του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Ορεστιάδας.

Μεγάλωσε στον Κυπρίνο και διαμένει στην Ορεστιάδα.
Είμαι παντρεμένη με τον Δήμο Σταγκόπουλο, Αγρότη από το χωριό Κέραμος και έχουν 2 γιους τον Κωνσταντίνο  που είναι Πυροσβέστης και τον Δημήτρη που είναι νέος Αγρότης.

Εργάζεται στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δημητριακών Ορεστιάδας  “Η ΕΝΩΣΗ” εδώ και 30 χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του Έβρου.
Υπήρξς Αντιπρόεδρος στον Σύνδεσμο Αγροτικών Συνεταιρισμών Δημητριακών η ΕΝΩΣΗ .
Είναι ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου το Γέννημα.
Είναι Πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Ορεστιάδας.
Απευθυνόμενη στις Εβρίτισσες και τους Εβρίτες, αναφέρει:
“Με αισθήματα ευθύνης και προσφοράς, διεκδικώ την ψήφο σας για να συνεχίσουμε να κάνουμε την περιφέρεια μας ανταγωνιστική και να δώσουμε στον Έβρο μας την θέση που του αξίζει”.

Η Σταυρούλα Γκρορίδου δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια από διάφορες δράσεις και συμμετοχές της σε πολλούς τομείς να προσφέρει στον τόπο. “Θέλω ο Έβρος να γίνει πόλος έλξης. Πρέπει όλοι μαζί να είμαστε στην πρώτη γραμμή για να προσφέρουμε ότι περισσότερο μπορούμε για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας. Να συμμετέχουμε ενεργά και γι’ αυτό άλλωστε συστρατεύθηκα στην παράταξη του Χρήστου Μέτιου και ζητώ την στήριξη των συντοπιτών μας για να τα καταφέρουμε”.

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν