Χαράλαμπος Μιχαηλίδης: Το μήνυμα του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Αλεξανδρούπολης, Προέδρου της ΔΕΥΑΑ

Χαράλαμπος Μιχαηλίδης: Το μήνυμα του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Αλεξανδρούπολης, Προέδρου της ΔΕΥΑΑ

Με μήνυμα του, ο πετυχημένος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, απευθύνεται προς τους συμπολίτες του για τις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ο κ.Μιχαηλίδης, που παρά το νεαρό της ηλικίας του διαχειρίστηκε με προγραμματισμό, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα ως Πρόεδρος μαζί με τους συνεργάτες του στο Δ.Σ και τις υπγ\ηρεσίες της ΔΕΥΑΑ όλα τα ζητήματα που προέκυψαν, ζητάει την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συνδημοτών του και αναφέρει:

“Είμαι ο Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλεξανδρούπολης και εκ νέου υποψήφιος για τις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.
Από την αρχή της θητείας μου, ασκώ ενεργό ρόλο στη Διοίκηση της 💦Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου μας, από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της.
Αυτά τα χρόνια, με στοχοπροσήλωση, εργατικότητα, συμμετοχικότητα καταφέραμε σε αγαστή σύμπνοια με τους υπηρεσιακούς παράγοντες να εξελίξουμε την Δ.Ε.Υ.Α.Α. και τις υποδομές της, να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες προς τον δημότη, να εκσυγχρονίσουμε τις εγκαταστάσεις τόσο σε Διοικητικό όσο και σε Τεχνικό επίπεδο.
Νιώθω βαθιά συγκινημένος, για όλη την υπερπροσπάθεια που καταβάλαμε ως Δημοτική αρχή και μπορέσαμε να διαχειριστούμε την μεγάλη ενεργειακή κρίση, τις σκληρές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, ακραία καιρικά φαινόμενα και την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση με την πανδημία του covid19 που ανέτρεψαν πολλά δεδομένα στη λειτουργία της επιχείρησης και του Δήμου γενικότερα.
Με ορθό προγραμματισμό εργατικού δυναμικού και οικονομικών δυνάμεων κρατήσαμε τη Δ.Ε.Υ.Α.Α. σε διακεκριμένη θέση σε πολλούς τομείς, με βραβεύσεις και διακρίσεις παγκοσμίου κύρους.
Μελετήσαμε, σχεδιάσαμε, υπολογίσαμε , διεκδικήσαμε, καταφέραμε!
Έχουμε εκπονήσει με το ειδικό επιστημονικό προσωπικό, με τους ανθρώπους αυτού του τόπου , ακούγοντας και ενστερνίζοντας τις ειδικές συνθήκες κάθε οικισμού του Δήμου μας, το τεχνικό και επιχειρησιακό πρόγραμμα της επόμενης 5τιας, συμβατό με την πράσινη οικονομία, τις νέες τεχνολογίες, φιλικό προς το περιβάλλον που τόσο μας χρειάζεται!
Το Ολιστικό Σχέδιο έχει πάρει μορφή και περιλαμβάνει πρόγραμμα βελτίωσης υποδομών και εγκαταστάσεων με ήδη εξασφαλισμένους χρηματοδοτικούς πόρους.
Με τη συνείδησή μου καθαρή, με καθαρή ματιά και με ειλικρινή αγάπη για τον τόπο μου θέτω εαυτόν και έργο στη κρίση σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.
Ονειρεύομαι ένα Δήμο που θα αποτελεί πόλο έλξης για κάθε αθλητή, κάθε γονέα, κάθε εργαζόμενο, κάθε ταξιδιώτη, κάθε επιχειρηματία, κάθε καλλιτέχνη, για κάθε άνθρωπο!
Ένα Δήμο που θα αγκαλιάζει με ασφάλεια κάθε έμψυχο ον, κάθε ζώο.
Η Αλεξανδρούπολη δεν είναι στην αρχή.
Η Αλεξανδρούπολη δεν χρειάζεται επάνοδο.
Η Αλεξανδρούπολη είναι στην κορυφή.
Ας την κρατήσουμε εκεί.
Δήμος για όλους. Πρώτα ΕΣΥ! – Γιάννης Ζαμπούκης