Πάρης Παπαδάκης τέλος από Πρόεδρος του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” – Η νέα διοίκηση

Πάρης Παπαδάκης τέλος από Πρόεδρος του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” – Η νέα διοίκηση

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, προέκυψε μετά τις εκλογές της περασμένης Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, στον Σύλλογο “Αινήσιο Δέλτα”, από την προεδρία του οποίου αποτελεί πλέον παρελθόν ο Πάρης Παπαδάκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου, ο βουλευτής πλέον Έβρου με την “Ελληνική Λύση”, είχε υποβάλλει στις 31 Αυγούστου 2023 την παραίτηση του, αλλά η είδηση δημοσιεύθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου. Όλα αυτά μετά τον “θόρυβο” που προέκυψε κατά την διάρκεια των πυρκαγιών, τις άστοχες-τουλάχιστον-αναρτήσεις του κ.Παπαδάκη με τις οποίες καλούσε τα μέλη του “Αινήσιου Δέλτα” σε εγρήγορση για να δράσουν κατά λαθρομεταναστών και τις συλλήψεις τριών Αλεξανδρουπολιτών, Αλβανού και δύο Ελλήνων, που ήδη έχουν προφυλακιστεί.
Έτσι ο Σύλλογος μπήκε στο… στόχαστρο πολλών αθηναϊκών ΜΜΕ και διαφόρων άλλων, με αποτέλεσμα κάποια από τα μέλη του να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους προς τον Πάρη Παπαδάκη. Δεν γνωρίζουμε μάλιστα αν έχουν βάση οι φήμες, ότι κάποιοι του ζήτησαν να παραιτηθεί, όπως και έκανε πάντως στις 31 Αυγούστου. Εξάλλου αυτό που πάντα ήθελε, να εκλεγεί βουλευτής με οποιοδήποτε κόμμα το κατάφερε, με την τεράστια στήριξη τους, γιατί να παραμείνει πλέον;
Τα μέλη του συλλόγου προχώρησαν σε εκλογές και στη συνέχεια συγκροτήθηκαν σε σώμα:
Νέος Πρόεδρος του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα είναι ο Γιώργος Σωτηρίου, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, απαρτίζονται από τους:
Νίκος Τσώμος, Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Χρήστος Πασχαλάκης, Μιχάλης Τσολάκης, Τριαντάφυλλος Μπαταρλής και Απόστολος Ξανθούλης.

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν