Στοιχηματικές εταιρείες: Ποιές αποδόσεις δίνουν για Μέτιο, Τοψίδη στην Περιφέρεια και δημάρχους Έβρου

Στοιχηματικές εταιρείες: Ποιές αποδόσεις δίνουν για Μέτιο, Τοψίδη στην Περιφέρεια και δημάρχους Έβρου

Λιγότερες από 20 ημέρες μας χωρίζουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 για την ανάδειξη Περιφερειαρχών και Δημάρχων και οι στοιχηματικές εταιρείες ξεκίνησαν να δίνο9υν αποδόσεις προκειμένου να ποντάρει ο κόσμος τα χρήματα του.

Μέχρι τώρα, η κορυφαία στοιχηματική ελληνική εταιρεία ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ, άρχισε ήδη να προσφέρει αποδόσεις για Περιφέρειες και δήμους. Να θυμίσουμε σε όσους είναι αδαείς γύρω από στοιχηματισμό, πως σε όσο μικρότερη απόδοση προσφέρεται κάποιος υποψήφιος (ή ομάδα όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο) τόσο μεγαλύτερο φαβορί είναι για να κερδίσει. Όσο μεγαλύτερη απόδοση έχει, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες του.

Η ΣΤΟΧΙΜΑΝ λοιπόν ως αυτή την στιγμή προσφέρει αποδόσεις για τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τον νυν Χρήστο Μέτιο να δίνεται ως σημαντικό φαβορί με απόδοση 1.30 και τον Τάκη Τοψίδη σε απόδοση 2.90. Ακολουθεί ο Στέργιος Ηλιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ με απόδοση 8 και ο Δαμιανός Καγγελίδης του ΠΑΣΟΚ με απόδοση 10.

Για να βγάλουν τις αποδόσεις οι εταιρείες βασίζονται σε κάποια δεδομένα και έχουν συνεργασία με πολιτικούς και εκλογικούς αναλυτές, αλλά και εταιρείες δημοσκοπήσεων. Προφανώς ποιος είναι εν ενεργεία Περιφερειάρχης ή δήμαρχος, αλλά και δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει και δεν έχουν δημοσιευθεί, παίζουν ρόλο στην απόδοση που θα επιλέξουν.

Για να μην βιαστεί κάποιος να πει είναι φυσικό να υπάρχει τέτοια διαφορά αποδόσεων μεταξύ Μέτιου, Τοψίδη αφού ο πρώτος είναι εν ενεργεία και έχει την επίσημη στήριξη της Ν.Δ και ο άλλος είναι “αντάρτης”, στην Περιφέρειασ Δυτικής Μακεδονίας ο σημερινός Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης που επίσης έχει και το χρίσμα, είναι δεύτερος με απόδοση 2 και φαβορί με 1.65 είναι ο “αντάρτης” Γιώργος Αμανατίδης.

Επίσης, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου όπου κάποιοι θεωρούν σίγουρη την επανεκλογή του Κώστα Μουτζούρη, έχει απόδοση 1.75 και ο Αλκιβιάδης Στεφανής που κατεβαίνει με την στήριξη της Ν.Δ είναι αρκετά κοντά του με 1.90.

Μεγάλο φαβορί στην Ορεστιάδα ο Μαυρίδης

Για τους δήμους του νομού Έβρου, αυτή την στιγμή αποδόσεις από την ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ υπάρχουν μόνο για τον δήμο Ορεστιάδας, όπου ο Βασίλης Μαυρίδης είναι μεγάλο φαβορί, αοφύ η απόδοση του είναι μόλις 1.12, με τον Διαμαντή Παπαδόπουλο να έχει απόδοση 4. Ακολουθεί η Μαρία Γκουγκουσκίδου με απόδοση 8 και ο Σάκης Παπανδρέου με 15.

Για τους δήμους Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου και Σουφλίου δεν υπάρχουν ακόμα αποδόσεις, ώστε να ποντάρουν οι… τζογαδόροι.