Ορεστιάδα: Στο Τik Tok η “επίθεση” στον Διαμαντή Παπαδόπουλο για πολιτική… αμνησία, από Μαυρίδη, αντιπολίτευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: Στο Τik Tok η “επίθεση” στον Διαμαντή Παπαδόπουλο για πολιτική… αμνησία, από Μαυρίδη, αντιπολίτευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι προεκλογικές κόντρες όσο πλησιάζουμε στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αυξάνονται και οι τόνοι ανεβαίνουν μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων και στο νομό Έβρου.

Το δημοφιλές Τik Tok μάλιστα υπάρχει ένα χαρακτηριστικό ΒΙΝΤΕΟ από την προτελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Ορεστιάδας, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Διαμαντής Παπαδόπουλος δέχεται “επίθεση” όχι μόνο από τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη, αλλά και από την αντιπολίτευση, για κάποια τοποθέτηση του και τον κατηγορούν για… πολιτική αμνησία.

Συγκεκριμένα, ο κ.Παπαδόπουλος έκανε κριτική στην σημερινή δημοτική αρχή του κ.Μαυρίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά

“Οι συνδημότες μας μετά από δυο ανύπαρκτες δημαρχιακές θητείες”. Μόνο που ο ίδιος έχει σοβαρό πρόβλημα, γιατί υπήρξε μέχρι πέρυσι τέτοιον καιρό βασικό στέλεχος της παράταξης του νυν δημάρχου, χωρίς μάλιστα να έχει διαφοροποιηθεί ή να ψηφίσει αρνητικά ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΆ. Κάτι που το επεσήμανε ο πάντα ήρεμος Αθανάσιος Κυργιάνης, από την Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών “Είναι στο χέρι μας” τονίζοντας:

“Όσο για σας κύριε Παπαδόπουλε και συγνώμη που παρεμβαίνω, Χαρακτηρίσατε και τις δυο θητείες του δημάρχου ανύπαρκτες. Το τραγικό είναι το εξής. Αφού η πρώτη ήταν ανύπαρκτη, εσείς γιατί εσείς συμμετείχατε στον συνδυασμό του δημάρχου στην δεύτερη;”

Ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης ήταν πάντως πιο… σκληρός και θύμισε στον Διαμαντή Παπαδόπουλο ότι… κλαιγόταν και ζητούσε να αναλάβει Πρόεδρος της ΔΕΥΑΟ, απορρίπτοντας προτάσεις του για θέση Αντιδημάρχου. Του είπε χαρακτηριστικά:

“Εγώ δεν κλαίγομαι. Άλλος κλαιγόταν για να πάρει την προεδρία της ΔΕΥΑΟ ενώ 7,5 χρόνια έλεγε πάμε πάρα πολύ καλά. Όταν μετά τα πρώτα πέντε χρόνια ήρθε και είπε θαυμάζω το έργο σου Βασίλη γι’ αυτό έρχομαι μαζί σου. Το τυχοδιώκτης από τέτοιες ενέργειες προκύπτει. Άλλος αρνιούνταν όταν σας έκανα πρόταση το Νοέμβριο του 2019 και ξανά τον Μάιο του 2020 να αναλάβετε Αντιδήμαρχος. Μου είπατε δήμαρχε εγώ θα περιμένω, ξέρεις τι θέλω. δεν τα είπα εγώ. Επομένως τον τυχοδιωκτισμό και ποιος νοιάζεται για την πάρτη του, μακριά από μας όλα αυτά”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠ’ ΤΟ Τik Tok

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν