Κατερίνα Μπέρδου: Με τον Στέφανο Κασσελάκη νέο Πρόεδρο, για επανεκκίνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κατερίνα Μπέρδου: Με τον Στέφανο Κασσελάκη νέο Πρόεδρο, για επανεκκίνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

Υπέρ της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη ως Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, τάσσεται η πρώην υποψήφια βουλευτής του κόμματος στον Έβρο Κατερίνα Μπέρδου.

Με δήλωση της η δικηγόρος στο επάγγελμα κ.Μπέρδου, που αν και ήταν πρώτη φορά υποψήφια με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε πολύ καλή παρουσία, παίρνει ξεκάθαρη θέση και τονίζει:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως αποδείχθηκε στις διπλές εκλογές του 2023 έχει χάσει την επαφή του με την κοινωνία. Παρόλα αυτά οι προοδευτικοί πολίτες με την μαζική συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου δήλωσαν ξεκάθαρα ότι περιμένουν και ελπίζουν στην δημιουργία μίας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, η οποία θα μπορέσει να σχηματίσει μία κυβέρνηση με προοδευτική πολιτική.
Με την κυβέρνηση να συμπεριφέρεται ήδη σαν να μην υπάρχει λαός, η ανάγκη για ισχυρή αντιπολίτευση και ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι επιτακτική.

Μέσα από δημοκρατικές και συλλογικές διαδικασίες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα βγει πιο δυνατός για να αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα και να δώσει απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα, αναζητώντας νέους τρόπους σύνδεσης με την κοινωνία, σύγχρονους που υπηρετούν ταυτόχρονα τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της σύγχρονης Αριστεράς.
Είναι ξεκάθαρο πως θα πρέπει να δοθεί χώρος σε νέους ανθρώπους, όχι απαραίτητα νέους ηλικιακά, αλλά νέους στην πολιτική, που έχουν διάθεση να προσφέρουν, νέους με ικανότητες.
Με αλληλεγγύη, με συνεργασία και σύνθεση, πιστεύω πως ο Στέφανος Κασσελάκης ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να σημάνει την επανεκκίνηση που αναζητά ο κόσμος από την προοδευτική παράταξη.
Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος. Το δικό μας καθήκον είναι σαφές. Να δουλέψουμε με εξωστρέφεια και αποτελεσματικότητα. Να πείσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι εδώ. Δίπλα στους πολίτες, όχι κλεισμένος στα γραφεία του. Ενωμένος με ένα μόνο στόχο. Να προσφέρει στην Πατρίδα και στους Έλληνες.
Στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου ψηφίζουμε μαζικά.
Από τις 25 Σεπτεμβρίου ενωμένοι ασκούμε μαχητική και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση.
Με σύγχρονο λόγο και με θετικές προτάσεις.
ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΠΟΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!
Μπέρδου Κατερίνα
Δικηγόρος – πρ. υποψήφια Βουλευτής ΕΒΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ