Αλεξανδρούπολη: Τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Έβρου, παρουσιάζει αύριο Κυριακή (7 μ.μ.) ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος

Τους 28 Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στο νομό Έβρου της παράταξης του “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση “, παρουσιάζει αύριο Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης και ο κ.Μέτιος θα παρουσιάσει επίσης το Πρόγραμμα και τα Έργα για το νομό Έβρου. Από τους 28 συνολικά υποψηφίους, οι 24 είναι καινούργια πρόσωπα στην παράταξη του. Άφθαρτα, χωρίς… παζαρέματα για θέσεις και οφίτσια, χωρίς ιδιοτέλειες και κωλοτούμπες, με σημαντική κοινωνική παρουσία όλοι τους σε διάφορους τομείς. Σε αντίθεση με όσα βλέπουμε σε άλλους χώρους.
Τεράστια επιτυχία οι παρουσιάσεις
σε Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη
Προηγήθηκαν παρόμοιες εκδηλώσεις με τεράστια επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου, στους νομούς Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης (χθες βράδυ). Σε όλες αυτές τις παρουσιάσεις παρόντες ήταν οι βουλευτές της Ν.Δ στους νομούς, αφού ο Χρήστος Μέτιος έχει λάβει το χρίσμα του κυβερνώντος κόμματος και αποτελεί προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στην Καβάλα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παπαγιωτόπουλος μίλησε στην εκδήλωση και εξέφρασε την ξεκάθαρη στήριξη του στην υποψηφιότητα του κ.Μέτιου και της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης”, βάζοντας τέρμα στην προσπάθεια ορισμένων να δημιουργήσουν αμφιβολίες και… αστερίσκους. Μίλησαν επίσης και οι άλλοι δυο  κυβερνητικοί βουλευτές Γιάννης Πασχαλίδης και Μακάριος Λαζαρίδης, ενώ η Αγγελική Δεληκάρη είχε σοβαρή υποχρέωση στην Βουλή, αλλά μετέφερε την στήριξη της.
Χαμός έγινε χθες βράδυ στην εκδήλωση της Ξάνθης, όπου περίπου 1.000 άτομα έδωσαν το παρόν σε μια εντυπωσιακή πολιτική εκδήλωση που δεν είχε πραγματοποιηθεί ούτε από τα κόμματα εδώ και χρόνια. Φυσικά ήταν παρόντες οι βουλευτές του κόμματος της Ν.Δ και ο πρώην υπουργός και βουλευτής Αλέκος Κοντός, σε μια ιδιαίτερα συμβολική παρουσία.
Ξεκάθαρη στήριξη Ν.Δ σε Μέτιο
με χθεσινό μήνυμα σε όλα τα μέλη της
Προφανώς στην εκδήλωση της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης στις 7 το απόγευμα, θα είναι παρόντες και οι τρεις βουλευτές Έβρου, Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Κελέτσης και Τάσος Δημοσχάκης.
Να επισημάνουμε ότι χθες από τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ στην Αθήνα, στάλθηκε τηλεφωνικό μήνυμα του κόμματος σε όλα τα μέλη και τους φίλους τόσο στο νομό Έβρου όσο και σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με το οποίο εκφράζεται η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στον Χρήστο Μέτιο για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Κι αυτό αποτελεί σίγουρα την καλύτερη απάντηση στις προσπάθειες του αποτυχημένου το 2019 Τάκη Τοψίδη και υποψηφίων του και το νομό Έβρου, οι οποίοι υποστήριζαν ότι το χρίσμα προσωπικά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ είναι υπό… εξέταση. Κάτι φυσικά που αποδείχθηκε ότι δεν ισχύει, όσο και αν προσπάθησαν και τα διάφορα “παπαγαλάκια” στον Έβρο, ανάμεσα τους και κάποια ΜΜΕ που το παίζουν… δίπορτο, να δημιουργήσουν εντυπώσεις, άσχετα αν η όποια παρέμβαση τους είναι ελάχιστη στην τοπική κοινωνία.
Οι προεκλογικές εκδηλώσεις όπου παρουσιάζονται από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξής, καθώς επίσης το πρόγραμμά και τα έργα για κάθε Περιφερειακή Ενότητα θα ολοκληρωθούν στην Κομοτηνή
την ερχόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 19:00, Ξενοδοχείο Chris & Eve