ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Κολιός, Μ.Πιτιακούδης κ.α.  – Οι… διαπραγματεύσεις, μια άδεια φαρμακείου και η παράταξη Τοψίδη

ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Κολιός, Μ.Πιτιακούδης κ.α. – Οι… διαπραγματεύσεις, μια άδεια φαρμακείου και η παράταξη Τοψίδη

Έχουμε μπει πλέον για τα καλά στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, απομένουν δυο εβδομάδες και η προεκλογική “μάχη” μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων αλλά και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχει φουντώσει.

Οι παρατάξεις έχουν ανακοινώσεις τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους, οι οποίοι ξεκίνησαν τις επισκέψεις και τις συναντήσεις σε διάφορα μέρη. Παράλληλα ξεκίνησαν τα… μαχαιρώματα και τα “χτυπήματα” κάτω από τη ζώνη ακόμα και τον ενδοπαραταξιακά.
Σε κάποιες περιπτώσεις τα… προγνωστικά για τους νικητές δίνουν και παίρνουν, αλλά αυτός που τελικά θα αποφασίσει είναι ο κυρίαρχος λαός, όταν θα πάει (αν θα πάει) στην κάλπη και στις 8 Οκτωβρίου ή και στις 15 σε κάποιες περιπτώσεις, θα αποφασίσει ποιοι θέλει να τον διοικήσουν από την 1η Ιανουαρίου 2024.
Με τις δημοτικές εκλογές όμως θα ασχοληθούμε στο επόμενο ΕΒΡΟ..ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ. Σήμερα θα μας απασχολήσουν οι Περιφερειακές εκλογές για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Αν θα παραμείνει δηλαδή Περιφερειάρχης ο Χρήστος Μέτιος ή αν ο Τάκης Τοψίδης που απέτυχε το 2019, τα καταφέρει τώρα.
Υπάρχουν λοιπόν πέντε συνολικά συνδυασμοί, αλλά η “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” του νυν Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, η “Περιφερειακή Σύνθεση” του αποτυχόντα το 2019 Τάκη (Τάκης, Τάκης οέ-οέ-οέ) Τοψίδη όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, είναι αυτές που διεκδικούν ουσιαστικά την διοίκηση.
Να ξεκαθαρίσουμε αρχικά κάποια πράγματα ως Evros-news.gr, επειδή στον ιδιοκτήτη του Κώστα Πιτιακούδη είναι γνωστό ότι ο Τάκης Τοψίδης (οι δυο τους γνωρίζονταιπολλά χρόνια και από το γραφείο του πρώην υπουργού και βουλευτή Άκη Γεροντόπουλου),  έχει ήδη κάνει αρκετές μηνύσεις και αγωγές. Κάποιες ήδη εκδικάστηκαν, βγήκαν πρωτόδικες αποφάσεις σε ορισμένες και αναμένονται σε άλλες.

Θέλει να μας γονατίσει οικονομικά

να μας εκφοβίσει και να μας φιμώσει

Πιστεύει ο αποτυχών το 2019 και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης κ.Τοψίδης, ότι θα μας… γονατίσει οικονομικά με αυτό τον τρόπο, ότι θα μας εκφοβίσει και θα μας φιμώσει, ώστε να μην ασχολούμαστε μαζί του. Άλλωστε στο τελευταίο δικαστήριο, ο δικηγόρος του μας το έθεσε ξεκάθαρα. Θα δεχόταν ο πελάτης του να πάρουμε αναβολή, αν  σταματούσαμε να ασχολούμαστε μαζί του. Να αυτοφιμωθούμε δηλαδή.
Μαθαίνω ότι τώρα λέει δεξιά και αριστερά πως ο Πιτιακούδης δεν θα… τολμήσει να ξαναγράψει εναντίον του, γιατί φοβάται πως θα βρεθεί στην φυλακή. Τον ενοχλεί η κριτική που του κάνουμε, έστω και σκληρή κάποιες φορές, ενώ μιλάμε για ένα δημόσιο πρόσωπο, με πολλές θεσμικές θέσεις. Που ζητάει μάλιστα τώρα να διοικήσει και όλη την Περιφέρεια.
Αν λοιπόν τώρα ως αντιπολίτευση δεν ανέχεται την κριτική, σκεφθείτε να γίνει και Περιφερειάρχης. Να το σκεφθεί ο κόσμος ποπιοι ζητούν την ψήφο του. Επειδή τον γνωρίζω πολλά χρόνια προσωπικά τον Τάκη Τοψίδη, δεν μπορώ να μην αναφέρω όσα ξέρω γι’ αυτόν. Τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί. Γιατί ο κόσμος του Έβρου και όλης της Περιφέρειας πριν πάει στην κάλπη, πρέπει να γνωρίζει ποιος ζητάει να τον διοικήσει για τα επόμενα πέντε πλέον και όχι τέσσερα χρόνια.

Να ξέρει ο κόσμος πριν την

κάλπη ποιον θα πάει να ψηφίσει

Το 2019 ο λαός του Έβρου αλλά και άλλων τριών νομών, Ροδόπης, Ξάνθης και Δράμας, τον κατέταξε δεύτερο και παρά την πρωτιά στην Καβάλα, έχασε. Τώρα ο ίδιος και οι συνεργάτες του δηλώνουν απόλυτα σίγουροι ότι στον Έβρο θα… θριαμβεύσουν. Που το στηρίζουν αυτό; Στο ψηφοδέλτιο και τους υποψηφίους του.
Πάμε όμως να δούμε κάποιους εξ αυτών, για να γνωρίζουν οι πολίτες πριν πάνε να ψηφίσουν, για ποιους λόγους και  με ποια κίνητρα βρέθηκαν υποψήφιοι με τον Τοψίδη, αν και πολλοί από αυτούς συζητούσαν και κάποιοι είχαν σχεδόν συμφωνήσει και κάποιοι σε πρώτη φάση συμφώνησαν με τον Χρήστο Μέτιο.

Για ορισμένους, όπως τον Κώστα Βενετίδη, που ο κ.Τοψίδης μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο του έλεγε κατάμουτρα πως αν είναι άνδρας έπρεπε να παραιτηθεί ή για τον πρώην δήμαρχο Σουφλίου Βαγγέλη Πουλιλιό που έδινε δουλειές στον… εαυτό του τα γράψαμε ήδη πριν λίγες ημέρες

Αποκλείεται να ζήτησε πάλι… συναλλαγματικές

Όπως και για την Φανή Μπαχαρίδου με τις δικαστικές… περιπέτειες του παρελθόντος από την τότε ανάμιξη της στην αυτοδιοίκηση. Την συγχωριανή του υποψήφιου Περιφερειάρχη, που ενώ μιλούσε με τον Μέτιο και έθετε συγκεκριμένους όρους και απαιτήσεις, τελικά κατέληξε στον Τοψίδη.
Παρεμπιπτόντως δεν το έγραψα την άλλη φορά, αλλά είδα την φωτογραφία στην κάρτα υποψηφιότητας της και… ξανάνιωσε η Φανή. Ελπίζω πάντως αυτή την φορά να μην ζήτησε ως… διασφαλίσεις τίποτα ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, όπως είχε κάνει παλαιότερα στις εκλογές του δήμου Νέας Βύσσας και τελικά βρέθηκε μπλεγμένη δικαστικά και τιμωρήθηκε με ποινές φυλάκισης και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.
Γι’ αυτό άλλωστε δεν την βλέπαμε υποψήφια τα προηγούμενα χρόνια πουθενά. Πάμε τώρα να δούμε κάποιους άλλους.  Με πρώτο και καλύτερο τον Δημήτρη Κολιό. Θυμάστε τι γράφαμε στο πελευταίο ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΙΠΕΔΙΟ τον Αύγουστο; “Τα… παζάρια Κολιού για Περιφέρεια”, είχαμε τίτλο. Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι, επιβεβαιωθήκαμε.

Οι απαιτήσεις και τα… παζάρια Κολιού

Ο Χρήστος Μέτιος δεν το έλαβε υπόψη όσα επισημαίναμε για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού. Που είναι γνωστό και το αποδεικνύουν τα γεγονότα, Ότι  προβάλλει συγκεκριμένες απαιτήσεις για έμμισθες θέσεις αν εκλεγεί. Αυτό έκανε και στον ίδιο προβάλλοντας συνέχεια και μια άλλη απαίτηση.
Το έλεγε άλλωστε και σε πολλούς που συζητούσε τι πρόκειται να πράξει. Παλαιότερα ήταν έμμισθος Αντιδήμαρχος στο δήμο Αλεξανδρούπολης επί Τριαντάφυλλου Αρβανιτίδη και πρόσφατα αμειβόμενος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου με τον Γιάννη Ζαμπούκη. Εναντίον του οποίου στράφηκε μέσα σε δυο χρόνια, όταν δεν έγιναν αποδεκτοί οι όροι που του έθεσε με γραπτή επιστολή του.
Να τον κάνει Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, οπότε θα έπαιρνε περισσότερα χρήματα από μισθό και μάλιστα  ζητούσε να έχει δίπλα του συγκεκριμένους συνεργάτες. Όταν αυτό δεν έγινε αποδεκτό, στράφηκε ξεκάθαρα κατά του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, λέγοντας ότι θέτει ξανά υποψηφιότητα για Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κόντρα στην επιλογή του κ.Ζαμπούκη, τον τον Γιώργο Καίσα.

Ζητούσε στήριξη για Μέτιο

τώρα τους λέει είμαι με… Τοψίδη

Ο Κολιός λοιπόν επί πολύ καιρό έκανε… διαπραγματεύσεις με τον Χρήστοι Μέτιο, κοινώς παζάρια,  ποια θέση Αντιπεριφερειάρχη θα πάρει. Ακόμα και την περίπτωση που δεν εκλεγόταν περιφερειακός σύμβουλος Έβρου συζητούσε και ήθελε να… διασφαλίσει.
Το φοβερό ξέρετε ποιο είναι; Πριν λίγο καιρό επισκέφτηκε τον βόρειο Έβρο και κάλεσε κάποιους Κοινοτάρχες μαζί με γνωστούς του στο Θούριο, για  τσιπουράκι και κουβέντα στο μαγαζί τοπικού αυτοδιοικητικού. Ζήτησε τότε τη στήριξή τους γιατί θα ήταν υποψήφιος με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.
Τώρα ξανατηλεφώνησε πάλι σε κάποιους εξ αυτών, να συναντηθούν στην περιοχή, αλλά για να συζητήσουν την βοήθεια και στήριξη τους στην υποψηφιότητα του με τον… Τάκη Τοψίδη. Φυσικά οι άνθρωποι επειδή είναι ευγενικοί. του επεσήμαναν απλά αυτή την… κωλοτούμπα και του έκλεισαν το τηλέφωνο οι περισσότεροι.
Αυτός είναι ο Δημήτρης Κολιός και όσοι τον ξέρουν καλά δεν… πέφτουν από τα σύννεφα. Καλό είναι να το γνωρίζουν και οι πολίτες πριν πάνε να ψηφίσουν. Δεν πρέπει επ’ ουδενί να επιβραβεύονται τέτοιες συμπεριφορές, γιατί συνεχίζονται και από τον ίδιο και από άλλους με την ίδια νοοτροπία.

Πως ο Μιχάλης Πιτιακούδης βρέθηκε στον Τοψίδη

Πάμε τώρα στον μακρινό μου συγγενή λόγω καταγωγής της οικογένειας του από το Παλιούρι, άσχετα αν όλοι γνωρίζουν ότι είναι από την Δαδιά. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ με πολύ λύπη και στενοχώρια αναφέρομαι στην περίπτωση του, αλλά επειδή θέλω να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου δεν μπορώ να μην το κάνω.
Εννοώ τον εξαίρετο επιστήμονα και σπουδαίο γιατρό Μιχάλη Πιτιακούδη. Τον Καθηγητή Χειρουργικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Να το ξεκαθαρίσω από την αρχή. Στην επαγγελματική και επιστημονική του λειτουργία είναι άψογος και δεν χρειάζεται να το επισημάνω εγώ, το ξέρουν πολλοί.
Στην περίπτωση της υποψηφιότητας του όμως, θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος τι μεσολάβησε και ενώ συζητούσε με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο για να είναι υποψήφιος μαζί του, τελικά… έγινε και αυτός… Φανή Μπαχαρίδου και Δημήτρης Κολιός, αλλά για εντελώς διαφορετικό λόγο. Ούτε διαπραγματεύσεις υπήρξαν, ούτε πολύ περισσότερο παζάρια. Δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας ο Μιχάλης.

Πήρε… ανάποδες για μια άδεια Φαρμακείου

Όλα λοιπόν έγιναν για ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ στην Αλεξανδρούπολη. Κι αυτό το γνωρίζω πολύ καλά εγώ γιατί μιλούσα μαζί του, αλλά και πολλοί ακόμα που τον γνωρίζουν και επίσης συναντιούνται και συζητούν με τον γιατρό. Είπαμε. Άλλο ο σπουδαίος γιατρός και διαφορετικό ο τρόπος που λειτουργεί ως χαρακτήρας σε ορισμένα πράγματα κάποιος.
Τι εννοούμε; Να επισημάνουμε αρχικά, ότι τα τελευταία χρόνια Μέτιος και Μιχάλης Πιτιακούδης συναντιούνταν και συζητούσαν το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του δεύτερου.  Βγήκαν για φαγητό και κρασί παρουσία του κοινού γνωστού τους Διοικητή του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Ρούφου, είχαν πολύ καλές σχέσεις και αν αποφάσιζε να είναι υποψήφιος ο γιατρός, όλοι γνώριζαν ότι θα το έκανε με την παράταξη του Περιφερειάρχη.
Όλα αυτά πήγαν… περίπατο  όταν το Evros-news.gr αποκάλυψε  ότι μία άδεια φαρμακείου που προκηρύχθηκε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, πρόλαβε και την πήρε ο Ανδρέας Γραμμενίδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο νομό Έβρου με τον κ.Μέτιο.
Το έκανε μεταφέροντας άλλη άδεια φαρμακείου που είχε στον Πεντάλοφο Ορεστιάδας και μάλιστα εκείνο το ρεπορτάζ μας προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ.Γραμμενίδη, που βγήκε και δήλωσε διάφορα τερατώδη ψέματα εναντίον μας, τα οποία μάλιστα συνεχίζει να τα λέει, όπως μου μεταφέρουν, συχνά και σε ιδιωτικές συζητήσεις.

Τα δυο τηλεφωνήματα μας

Τότε ο Μιχάλης Πιτιακούδης μου τηλεφώνησε, μου έδωσε συγχαρητήρια γιατί ανέδειξα το θέμα και στηλίτευσα την συγκεκριμένη διαδικασία. Ήταν έντονα δυσαρεστημένος για αυτή την εξέλιξη, επειδή και ο γιος του διαθέτει άδεια φαρμακοποιού και θα μπορούσε  να πάρει την άδεια αν η θέση δεν “καπαρώνονταν” μέσω μεταφοράς άλλης άδειας που έχει προτεραιότητα σύμφωνα με το νόμο, αλλά έβγαινε σε διεκδίκηση.
Με ρώτησε, αν σύμφωνα με τις πληροφορίες μου είχε κάποια ανάμιξη στη διαδικασία ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος και του ξεκαθάρισα πως ήταν θέμα υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας και δεν υπήρχε καμιά παρέμβαση του με βάση όσα ήξερα. Καταλαβαίνω ότι κάθε πατέρας θέλει το καλύτερο για τα παιδιά του και εγώ το ίδιο θέλω για τα δικά μου, αλλά στον δημόσιο ρόλο δεν μπορεί να λειτουργεί με τέτοια κριτήρια και τακτική.
Στη συνέχεια άρχισαν να κυκλοφορούν… διάφορα, ότι ο γιατρός συζητάει με τον Τάκη Τοψίδη την περίπτωση υποψηφιότητας του και πριν περίπου ένα μήνα που βρισκόμουν σε διακοπές,  παραμονή Δεκαπενταύγουστου και συγκεκριμένα στις 14 Αυγούστου πριν τα μεσάνυχτα, μου τηλεφώνησε ο Μιχάλης Πιτιακούδης.
Άρχισε σιγά σιγά να μου αναφέρει πως ενώ συζητάει καλά με τον Περιφερειάρχη, έχει… στραβώσει με το θέμα της άδειας φαρμακείου και θα πάει υποψήφιος με τον Τοψίδη. Μου θύμισε μάλιστα πως και στο παρελθόν ήταν υποψήφιος με το Νίκο Ζαμπουνίδη και τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ στις νομαρχιακές, κόντρα και τότε στη Ν.Δ και εκλέχθηκε και το ίδιο θα κάνει και τώρα.

“Εγώ θα δώσω τη νίκη στον Τοψίδη”

Μάλιστα μου τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα… σαρώσει και πάλι, ενώ μου επεσήμανε πως δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο γιος του δεν είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει την άδεια φαρμακείου.
Του ανέφερα ποια άποψη έχω για τον Τάκη Τοψίδη, την οποία γνωρίζει καλά και ο ίδιος αλλά και όλοι σας, αφού την γράφω όλα αυτά τα χρόνια.
Γι’ αυτό άλλωστε μου κάνει συνέχεια μηνύσεις και αγωγές. Του ξεκαθάρισα ότι και γι’ αυτό τον λόγο αλλά κυρίως για αυτό που είναι ο κ.Τοψίδης, διαφωνώ για αυτή την επιλογή του και θα του ασκήσω έντονη κριτική αν το κάνει. Γιατί πιστεύω όπως του επεσήμανα, πως ένας άριστος  γιατρός και Καθηγητής Χειρουργικής όπως είναι αυτός, δεν μπορεί να λειτουργεί με τέτοιο σκεπτικό και κριτήρια στις αποφάσεις του για την ανάμιξη στα κοινά.

Μου απάντησε ότι παρά την άποψη που επικρατεί όχι μόνο σε μένα αλλά και σε πολλούς στον Έβρο για τον Τοψίδη, αυτός θα τον βγάλει Περιφερειάρχη με τον αγώνα που θα κάνει. Ίσως ο Μιχάλης δεν μπορεί να… χωνέψει με τίποταεπίσης, ότι ο συγχωριανός του από την Δαδιά Βασίλης Δελησταμάτης όχι μόνο εκλέχθηκε πανηγυρικά το 2019, αλλά είναι και Αντιπεριφερειάρχης τώρα και με σημαντικό έργο.

Η… κωλοτούμπα του Ραπτόπουλου και το ΠΑΣΟΚ

Να πάμε και σε έναν άλλο γιατρό, που επίσης είναι υποψήφιος με τον Τάκη Τοψίδη στην Περιφέρεια. Στο Νίκο Ραπτόπουλο αναφερόμαστε που είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στο ραδιόφωνο του Σταύρου Αποστολίδη και ξεκαθάριζε πως αν το ΠΑΣΟΚ είχε συνδυασμό στην Περιφέρεια θα ήταν υποψήφιος σε αυτό.
Τελικά αυτό έγινε και μάλιστα με επικεφαλής τον κ.Καγγελίδη  στο νομό Έβρου το ψηφοδέλτιο έχει και πρώην υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, αλλά ο κ.Ραπτόπουλος ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος με τον Τοψίδη. Μάλιστα προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και την… κωλοτούμπα, σε νέα ραδιοφωνική του συνέντευξη. Τουλάχιστον είναι ορθοπεδικός και πιθανό… στραμπούληγμα θα το διορθώσει μόνος του.
Επικαλέστηκε ότι το κόμμα στο οποίο ανήκει άργησε να δημιουργήσει συνδυασμό, αλλά δεν έπεισε ούτε τον εαυτό του. Μην στενοχωριέται όμως. Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι; Στην παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” που πήγε γεμάτη είναι από ανθρώπους οι οποίοι έκαναν… κυβιστήσεις καλύτερα και από τη Νάντια Κομανέτσι και τον Ιωάννη Μελισσανίδη.

Εκτίθεται όλο και περισσότερο

ο Βενετίδης με όσα λέει

Το επισημαίνω επειδή επίσης πρόσφατα στο ίδιο ραδιόφωνο άκουσα μια συνέντευξη του συνυποψήφιου του Κώστα Βενετίδη, που συνηθίζει τις… κωλοτούμπες. Πρόσφατα άλλωστε έκανε μια ακόμα τεράστια κωλοτούμπα και πήγε με τον Τάκη Τοψίδη. Προσπαθούσε λοιπόν να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την απαράδεκτη αυτή απόφαση του.
Ο άνθρωπος ήταν να τον… κλαίνε οι ρέγγες. Για λύπηση πραγματικά με τις απαντήσεις που έδινε στον Σταύρο Αποστολίδη. Είπε ότι διαφωνούσε έντονα με τον Χρήστο Μέτιο σε πολλά ζητήματα, όμως δεν εξήγησε γιατί την… φωνούλα του δεν την ακούσαμε όσο ήταν Αντιπεριφερειάρχης.
Γιατί δεν παραιτήθηκε από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη, αλλά κράτησε την καρέκλα και μαζί όποια προνόμια είχε. Όπως να μην πηγαίνει στο Επαγγελματικό Λύκειο και να διδάσκει. Μέχρι πρόσφατα μάλιστα, παρέμενε μέλος στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας όπου υπάρχει κάποια οικονομική αποζημίωση στις συνεδριάσεις και εκεί τον είχε διορίσει ο Μέτιος.
Το αποκορύφωμα είναι, ότι ο Βενετίδης είπε πως ο Μέτιος δεν εναντιώθηκε στην επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου και αμέσως μετά είπε ότι η παράταξη του Περιφερειάρχη στο Περιφερειακό Συμβούλιο τάχθηκε κατά της κυβερνητικής απόφασης για επέκταση. Και πήγε τώρα υποψήφιος με τον Τοψίδη, που είναι ένας από τους  εργολάβους-προμηθευτές του ΚΥΤ Φυλακίου παίρνοντας κατά καιρούς την σίτιση των λαθρομεταναστών!!!
Αυτός, με τον άλλο… αγωνιστή κατά της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Χρήστο Τυρμπάκη, που τότε διαμαρτύρονταν και δήλωνε ότι κάποιοι μαζί με την Κυβέρνηση θέλουν την επέκταση γιατί θα αυξηθούν οι φιλοξενούμενοι λαθρομετανάστες και θα κονομούν περισσότερα. Και πήγε τελικά υποψήφιος με τον Τοψίδη.
Και κάτι ακόμα. Για τις 26 Οκτωβρίου έχει οριστεί άλλη μια δίκη του Κώστα Πιτιακούδη μετά από μήνυση του Τάκγη Τοψίδη, που αφορά δημοσιεύματα για το ΚΥΤ Φυλακίου και ότι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης έπαιρνε κατά καιρούς αρκετές χιλιάδες ευρώ για την σίτιση των λαθρομεταναστών. Πλέον δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση, αν δω μάρτυρες κατηγορίας μου και υπέρ Τοψίδη, τους Βενετίδη, Τυρμπάκη.  

Ο… αραχτός 4 χρόνια στο γραφείο

Δημοσχάκη, τώρα υποψήφιος με Τοψίδη

Είναι μετά να αφήνεις… ντομάτες, μαρούλια, αγγουράκια και φρούτα (ότι τέλος πάντων μπορεί να βρει κάποιος σε μια ΛΑΧΑΝΑΓΟΡά) αφάγωτα και να μην τα τρως από τα νεύρα σου; Γιατί ορισμένοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα μα ξεφτιλίζονται, κάνοντας συνεχείς.,, κυβιστήσεις και αλλάζοντας απόψεις.
Υπάρχουν και ορισμένες άλλες υποψηφιότητες στην παράταξη Τοψίδη, όπως του  μηχανικού της Αντιπεριφέρειας Έβρου Σταύρου Στογιαννίδη, που δεν μπορείς να μην τις σχολιάσεις. Επί 4 χρόνια σχεδόν… λούφαρε στο γραφείο του βουλευτή Τάσου Δημοσχάκη, ως αποσπασμένος συνεργάτης του. Κι ενώ η Αντιπεριφέρεια Έβρου δεν είχε υπαλλήλους και ιδιαίτερα μηχανικούς που της είναι υπεραπαραίτητοι.
Ένας μάλιστα από αυτούς που διαμαρτύρονταν για την έλλειψη προσωπικού ήταν και ο Κώστας Βενετίδης που τώρα μαζί με τον Στογιαννίδη μάχονται να… ρίξουν τον Μέτιο και να φέρουν τον Τάκη Τοψίδη. Α, να μην το ξεχάσω. Για τον Στογιαννίδη κάτοικοι του Ισαακίου μου είπαν ότι τον έβλεπαν συχνά στο χωριό τους να… εποπτεύει την ανακατασκευή του πατρικού του κ.Δημοσχάκη και την μετατροπή του σε πολιτικό γραφείο.
Η Αντιπεριφέρεια δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της λόγω μεγάλης έλλειψης μηχανικών και ο νυν υποψήφιος του Τοψίδη βρισκόταν επί χρόνια… χαλαρά στο γραφείο του βουλευτή Έβρου.  Όταν οι συνάδερφοι του στην ίδια Διεύθυνση και γενικότερα στην Αντιπεριφέρεια Έβρου καθημερινά προσπαθούσαν να καλύψουν και τα κενά των ελλείψεων σε προσωπικό.

Αν αρέσουν στο λαό, ας τους ψηφίσει

Αυτοί λοιπόν είναι μερικοί μόνο από τους υποψηφίους του Τάκη Τοψίδη (για κάποιους ακόμα θα επανέλθουμε σύντομα), που θέλουν να είναι πρώτοι στον Έβρο. Αν στον λαό του νομού αρέσουν τέτοιες στάσεις και συμπεριφορές, δικαίωμα του να τους ψηφίσει.
Υπάρχουν φυσικά και κάποιοι που δεν μπορεί κανείς να τους προσάψει το παραμικρό. Ούτε… παζάρια, ούτε κωλοτούμπες, ούτε ιδιοτέλεια, ούτε βεβαρημένο παρελθόν. Για αυτούς δεν μπορείς να πεις ή να γράψεις τίποτα.
Υ.Γ: Για τις δημοτικές εκλογές στον Έβρο θα τα πούμε σε επόμενο, ελπίζω σύντομο ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΙΠΕΔΙΟ. Γιατί εκεί τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Με ορισμένες παρατάξεις να λειτουργούν και να συμπεριφέρονται σε όρους και πρακτικές… εγκληματικής οργάνωσης και να μην έχουν κανέναν ηθικό φραγμό και καμιά αναστολή.

Ο… Ναρκαλιευτής

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν