Πέτσας, Αβραμόπουλος, Καράογλου σήμερα στον Έβρο για επιθεώρηση αντιπλημμυρικών και αρδευτικών έργων

Πέτσας, Αβραμόπουλος, Καράογλου σήμερα στον Έβρο για επιθεώρηση αντιπλημμυρικών και αρδευτικών έργων

Στον Έβρο θα βρίσκονται σήμερα Παρασκευή, οι βουλευτές και πρώην υπουργοί της Ν.Δ  Δημήτρης Αβραμόπουλος, Στέλιος Πέτσας  και Θεόδωρος Καράογλου, προκειμένου να επιθεωρήσουν τα αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά, αλλά και αρδευτικά έργα σε διάφορες περιοχές. 

Το πρόγραμμα της επίσκεψης θα ξεκινήσει από την περιοχή του Διδυμοτείχου, όπου πραγματοποιούνται σημαντικά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας αλλά και αντικατάστασης και υπογειοποίησης του αρδευτικού δικτύου. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

08.30  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ από ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

10.00     Επίσκεψη ΕΡΓΟ «Αντικατάσταση και υπογειοποίηση αρδευτικών δικτύων Τ.Ο.Ε.Β. Ερυθροποτάμου» 9,5 ΕΚ. (ΛΑΔΗ Διδυμοτείχου)

10.30     ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΟ «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ – ΦΑΣΗ Α’»  4,2 ΕΚ. (ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΔΙΔ/ΧΟΥ)

11.15     ΑΓΟΡΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

12.15     ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΝΕΟΙΔΡΥΘΗΣΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «Ενίσχυση για την ίδρυση επιχειρήσεων, κατά προτεραιότητα σε τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (Δράση 3α.4.2)» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜΘ88/4124)».

14.00     ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΟ «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΦΑΣΗ Α» 4,2 ΕΚ. (ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΪΣΤΡΟΥ)

15.00     ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Μ.Μ.Ε. (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΕΠ)

18.30     ΑΓΟΡΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν