Χρήστος Τοκαμάνης: “Ο Δήμος Διδυμοτείχου χρειάζεται άμεσες λύσεις. Ενωθήκαμε και όλοι μαζί θα πετύχουμε” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Τα προβλήματα του Δήμου Διδυμοτείχου δεν μπορούν να περιμένουν. Χρειάζονται άμεσες λύσεις και γι’ αυτό ενωθήκαμε ουσιαστικά τέσσερις συνδυασμοί και όλοι μαζί πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα πετύχουμε”. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου Χρήστος Τοκαμάνης μιλάει για τις δημοτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Evros-news.gr και στον Κώστα Πιτιακούδη, ο κ.Τοκαμάνης αναφέρθηκε στον ενωτικό συνδυασμό “Επί το έργον” στον οποίο είναι επικεφαλής ως υποψήφιος Δήμαρχος. Για την συνένωση δυνάμεων της παράταξης του με αυτές του Κώστα Δημητρίου και της Βάγιας Καραφείζη, αλλά και εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του πρώην δημάρχου Παρασκευά Πατσουρίδη.

Αναφέρθηκε στα πολλά νέα παιδιά που είναι υποψήφιοι και συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή και θα αποτελέσουν σε περίπτωση εκλογής την ομάδα που θα πιάσει αμέσως δουλειά, μαζί με τα έμπειρα στελέχη που υπάρχουν στον συνδυασμό, προκειμένου να δώσουν άμεσες λύσεις.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου θύμισε ότι επί ημερών του και μέσα σε λίγους μήνες ήρθε η Νοσηλευτική Σχολή και λειτούργησε αλλά και συνεχίζει να λειτουργεί. Για το Βυζαντινό Μουσείο που επί ημερών του ξεκίνησε, αλλά και για την λύση που έδωσε ως δήμαρχος με την αύξηση του ύψους των κτιρίων που έδωσε την ευκαιρία στην πόλη του Διδυμοτείχου να επεκταθεί προς την πλευρά της Ορεστιάδας.

Ανέφερε ότι η πόλη του Διδυμοτείχου θα πρέπει αποκτήσει τουριστική ταυτότητα, να την αξιοποιήσει για τον αρχαιολογικό, βυζαντινό, αλλά και τον θρησκευτικό και γαστρονομικό τουρισμό.

Ο Χρήστος Τοκαμάνης επεσήμανε ότι για το πρόβλημα της ύδρευσης η λύση είναι να γίνουν νέες γεωτρήσεις προκειμένου να αυξηθεί η ποσότητα του νερού και παράλληλα να γίνεται συνεχής καθαρισμός των υπαρχόντων για να έχουν καλύτερη απόδοση. Τόνισε ότι τα προβλήματα το καλοκαίρι με την έλλειψη νερού δεν είναι λόγω θραύσεων αλλά επειδή δεν επαρκούν οι ποσότητες νερού.

Ακόμα συμπλήρωσε πως για την δημοτική αρχή του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου υπάρχουν ζητήματα διαφάνειας και χειρισμού των χρημάτων των δημοτών και απευθυνόμενος στους πολίτες του δήμου Διδυμοτείχου και τόνισε: ”

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΚΑΜΑΝΗ