Μιχάλης Πιτιακούδης-υποψήφιος Τοψίδη από Δαδιά: “Δεν έχουμε τέτοια… κουσούρια, όπως ο Κασσελάκης” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιχάλης Πιτιακούδης-υποψήφιος Τοψίδη από Δαδιά: “Δεν έχουμε τέτοια… κουσούρια, όπως ο Κασσελάκης” (ΒΙΝΤΕΟ)

-Επίθεση στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί υποσχέθηκε πριν 15 χρόνια να βοηθήσει στο “παράνομο έργο” της τηλεθέρμανσης μέρους της Δαδιάς

-“Εξαφανίστηκε” μετά από λίγη ώρα το ΒΙΝΤΕΟ της ζωντανής μετάδοσης της εκδήλωσης από την ιστοσελίδα που την μετέδωσε

Ειρωνείες για τις σεξουαλικές επιλογές και προτιμήσεις του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη και επίθεση στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη χθες βράδυ στην Δαδιά, από τον Μιχάλη Πιτιακούδη, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης του Τάκη Τοψίδη.

Κατά την διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης στον Έβρο της “Περιφερειακής Σύνθεσης” η οποία επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί στην Δαδιά Σουφλίου, χωριό καταγωγής του κ.Πιτιακούδη, ο γιατρός και μάλιστα Καθηγητής Χειρουργικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και πρώην Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής του ΔΠΘ, σε κάποια αποστροφή του λόγου του… ξέφυγε. Όταν κάποιος από τους συγχωριανούς του, την στιγμή που έκανε… επίθεση τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη φώναξε το όνομα… Κασσελάκης, ο υποψήφιος της παράταξης Τοψίδη σχολίασε:

“Ακούω και για Κασσελάκηδες από κάτω. Δεν έχουμε τέτοια κουσούρια”, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ομοφυλόφιλος και μάλιστα έχει παντρευτεί με Αμερικανό και συζούν. Ο δημόσιος αυτός σχολιασμός προκάλεσε τα γέλια κάποιων από τους παριστάμενους, αλλά δεν ξέρουμε αν μεταξύ αυτών ήταν και άλλοι συνυποψήφιοι του με την παράταξη Τοψίδη, αφού οι περισσότεροι (όχι όλοι) ήταν εκεί.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

Την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της “Περιφερειακής Σύνθεσης” μετέδωσε το e-evros.gr απ’ όπου και το σχετικό απόσπασμα, αν και αργότερα το ΒΙΝΤΕΟ της ζωντανής μετάδοσης της εκδήλωσης δεν υπήρχε πλέον, άγνωστο για ποιο λόγο.  Σίγουρα πάντως έχει ενδιαφέρον πως θα αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και σε περιφερειακό, όπου έχει συνδυασμό με επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ.Ηλιόπουλο.

Επίθεση Πιτιακούδη και στον Πρωθυπουργό

για… υπόσχεση ως βουλευτής πριν από 15 χρόνια

Εκτός του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη που δεν ξέφυγε από τα… ομοφοβικά σχόλια του γιατρού, Καθηγητή Χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης Μιχάλη Πιτιακούδη, από τις αναφορές του δεν ξέφυγε ούτε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για μια υπόσχεση που είχε δώσει ως βουλευτής πριν από 15 χρόνια και αφορούσε το πειραματικό έργο τηλεθέρμανσης της Δαδιάς. Άλλωστε κατά την διάρκεια της ομιλίας του που ξεπέρασε την μισή ώρα, ο υποψήφιος Τοψίδη επιτέθηκε αρκετές φορές στη Ν.Δ.

Συγκεκριμένα, ενώ παραδέχθηκε ότι το συγκεκριμένο έργο δεν έγινε ποτέ πράξη γιατί “μεταξύ μας είναι ένα παράνομο έργο το οποίο δεν μπορεί ποτέ να νομιμοποιηθεί” όπως είπε, πριν το 2010 ο τότε βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης επικεφαλής της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής όταν επισκέφθηκε τον Έβρο, είχε υποσχεθεί σε συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Έβρου όπου ο κ.Πιτιακούδης ήταν (επί Νίκου Ζαμπουνίδη) Πρόεδρος, ο σημερινός Πρωθυπουργός χαρακτήρισε πρώτη προτεραιότητα το έργο της τηλεθέρμανσης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΨΙΔΗ

Μαθαίνουμε πάντως ότι αυτή η… προνομιακή μεταχείριση του συγκεκριμένου υποψηφίου από τον επικεφαλής Τάκη Τοψίδη, με αποκορύφωμα την διοργάνωση της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης στο χωριό του, όπου ο ίδιος μίλησε περισσότερο και από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, έχει ενοχλήσεις αρκετούς συνυποψήφιους του. Άλλωστε δεν βρέθηκαν χθες βράδυ όλοι στην Δαδιά.

Επίσης, σε κάποιους δεν άρεσε η απόφαση του κ.Τοψίδη να πάρει ουσιαστικά θέση υπέρ του υποψήφιου Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Δαδιάς Ηλία Βίντση, ξάδερφου του Μιχάλη Πιτιακούδη και να τον καλέσει στο βήμα να μιλήσει. Γιατί έτσι αυτόματα δίνει μήνυμα στήριξης του  υποψήφιου δημάρχου Σουφλίου Σταμάτη Τσιακίρη, κόντρα στον σημερινό δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο. Μάλλον δεν βγήκε σε… καλό η επιλογή της Δαδιάς τελικά.