Αλεξανδρούπολη: Προεκλογική ομιλία πρωτιάς, με πάρα πολύ κόσμο, απ’ τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη: Προεκλογική ομιλία πρωτιάς, με πάρα πολύ κόσμο, απ’ τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μια διαφορετική κεντρική ομιλία πρωτιάς και πάρα πολύ κόσμο, ολοκλήρωσε χθες βράδυ ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης την προεκλογική του “εκστρατεία” στην πλατεία του Φάρου.

Με τον κόσμο να είναι καθήμενος, αλλά και πολλούς όρθιους, με φόντο την θάλασσα και πολλά μικρά δεντράκια τα οποία μοιράστηκαν στον κόσμο στο τέλος για να τα φυτέψει, σε μια συμβολική ενέργεια, ο κ.Ζαμπούκης έκανε απολογισμό του έργου του την περασμένη τετραετία.

Την ίδια στιγμή από μια γιγαντοοθόνη προβάλλονταν τα έργα που είτε ολοκληρώθηκαν, είτε δρομολογήθηκαν και εκτελούνται, είτε έχουν προετοιμαστεί για την επόμενη θητεία. Αν φυσικά οι πολίτες  του Δήμου Αλεξανδρούπολης τον εμπιστευθούν για τα επόμενα 5 πλέον χρόνια.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής της παράταξης “Δήμος για όλους πρώτα ΕΣΥ”, έκλεισε την ομιλία του παρουσιάζοντας στους πολίτες το διακύβευμα των εκλογών. Αν με την ψήφο τους δηλαδή θέλουν η Αλεξανδρούπολη να… Πάει Μέλλον, όπως είναι το κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού του ή αν επιτρέψει σε κάποιους γνωστούς και μη εξαιρετέους, με την γνωστή τοξικότητα και την διαχείριση του δημοσίου χρήματος στις θέσεις που υπηρέτησαν παλαιότερα, αναλάβουν τις τύχες του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα στην συγκεκριμένη του αναφορά, ο Γιάννης Ζαμπούκης καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΡΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Χωρίς κόρνες, καπνογόνα και σειρήνες, με μια μεστή, συγκεκριμένη και πολιτικού ήθους και ύφους ομιλία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ζήτησε από τους συνδημότες του να δώσουν σε αυτόν και στην δυνατή ομάδα που έχει ως υποψήφιους, την εντολή να πάνε την πόλη και όλο τον Δήμο Αλεξανδρούπολης πιο μπροστά και πιο ψηλά. Να πάνε μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΖΑΜΠΟΥΚΗ από την απ’ ευθείας μετάδοση του Evros-news.gr ΕΔΩ