Διδυμότειχο: Θρίλερ και χαμός τα ξημερώματα, μόλις οριστικοποιήθηκε η εκλογή του Χρήστου Τοκαμάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διδυμότειχο: Θρίλερ και χαμός τα ξημερώματα, μόλις οριστικοποιήθηκε η εκλογή του Χρήστου Τοκαμάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα θρίλερ βρισκόταν σε εξέλιξη σήμερα τα ξημερώματα στο Διδυμότειχο για την εκλογή του Δημάρχου, με τα επιτελεία των δύο υποψηφίων στα εκλογικά κέντρα, παρουσία εκατοντάδων υποστηρικτών να περιμένουν με αγωνία.

Όταν στις 2.30 περίπου τα ξημερώματα το Υπουργείο Εσωτερικών έδωσε τα τελικά αποτελέσματα, με τον Χρήστο Τοκαμάνη να είναι ο νέος δήμαρχος έχοντας μια διαφορά 5 ψήφων, έγινε χαμός. Ο κόσμος που είχε μαζευτεί από πολύ νωρίς  ξέσπασε πανηγυρίζοντας έντονα και μόλις ο νέος Δήμαρχος Διδυμοτείχου εμφανίστηκε, έγινε κυριολεκτικά χαμός και αποθέωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Χρήστος Τοκαμάνης που επιστρέφει στην θέση του Δημάρχου μετά από 13 χρόνια, φανερά συγκινημένος, το πρώτο που έκανε ήταν να ζητήσει από τους υποστηρικτές του να μην… ξεφύγουν σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα δημιουργούσε πρόβλημα. “Θα σας παρακαλέσω. Δεν θα προκαλέσετε τίποτα. Εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε δημοτική αρχή για όλους τους δημότες “.

Όσο περνούσε η ώρα κατέφθαναν στο εκλογικό κέντρο του νικητή των δημοτικών εκλογών στο Διδυμότειχο όλο και περισσότεροι υποψήφιοι αλλά και υποστηρικτές του και από τα χωριά, μόλις οριστικοποιήθηκε η έστω και  οριακή του νίκη.

  Το τελικό αποτέλεσμα για τον Δήμο Διδυμοτείχου