Βόλεϊ: Διαλύεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αποχωρεί σήμερα απ’ το πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών

Βόλεϊ: Διαλύεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αποχωρεί σήμερα απ’ το πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών

Η κορυφαία επαρχιακή ομάδα βόλεϊ όλων των εποχών, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, δεν θα παίξει στο πρωτάθλημα της  Pre League  Ανδρών όπου ανέβηκε φέτος.

Παρά την άνοδο στην Πρι Λιγκ, η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δεν κατάφερε να τακτοποιήσει τα οικονομικά της, δεν βρήκε χρήματα για να καλύψει τις μετακινήσεις και αποσύρεται από το πρωτάθλημα. Τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων που είναι ο μεγάλος “βραχνάς” για τον εμφατικό σύλλογο της Αλεξανδρούπολης δεν κατέστη δυνατόν να ξεπεραστούν τελικά.

Μετά από απανωτές παραιτήσεις των διοικούντων έμεινε μόνος ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Αυγερινός Μεσινέζης. Παραιτήθηκε και ο προπονητής Γιώργος Ανδραβίζος και ανέλαβε να σώσει την κατάσταση ο Ηλίας Κρεούζης.

Μετά από προσπάθειες όμως δύο εβδομάδων εγκατέλειψε κι αυτός την προσπάθεια και s;hmera  ο Μεσηνέζης θα ανακοινώσει την αποχώρηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από το πρωτάθλημα.

Μια ομάδα που έφτασε σε τελικούς Κυπέλλου και πρωταθλήματος και τροφοδότησε με δεκάδες παίκτες τις εθνικές ομάδες σβήνει από τον χάρτη του ελληνικού βόλεϊ δυστυχώς.