Ο Εβρίτης μουσικός Νίκος Γραμματίδης συμμετέχει σε ταινία του τουρκικού κινηματογράφου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Εβρίτης μουσικός Νίκος Γραμματίδης συμμετέχει σε ταινία του τουρκικού κινηματογράφου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός και πολύ αγαπητός Εβρίτης μουσικός από την Ορεστιάδα Νίκος Γραμματίδης, συμμετέχει αυτές τις ημέρες στα γυρίσματα ταινίας του τουρκικού κινηματογράφου που ξεκίνησαν 14 Οκτωβρίου στη γειτονική χώρα.

Πρόκειται για την ταινία με τίτλο “Siyah At” και ο συντοπίτης μας δεξιοτέχνης του μπουζουκιού επιλέχθηκε να συμμετέχει ως μέλος ορχήστρας μουσικών στην ταινία, αφού είναι ιδιαίτερα γνωστός από τις εμφανίσεις του σε διάφορες πόλεις της Τουρκίας.

Στις πρωταγωνίστριες της ταινίας είναι μάλιστα η πολύ γνωστή και δημοφιλής στην Τουρκία ηθοποιός Νουρ Φετάογλου, που την είχαμε δει και στην Ελλάδα να πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά “Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής” και με την οποία φωτογραφήθηκε στα γυρίσματα ο Ορεστιαδίτης βιρτουόζος του μπουζουκιού Νίκος Γραμματίδης.

Το σενάριο της ταινίας, έγραψε η Gökçe Tezdoğan, ενώ την σκηνοθεσία κάνει ο Emre Kavuk.

Στην ταινία που ανήκει στην κατηγορία ψυχολογικό δράμα, η Fettahoğlu θα υποδύεται τον ρόλο της Sümral. Αντρικός ρόλος δεν θα υπάρχει στην ταινία εκτός από ένα μικρό αγόρι.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στις 14 Οκτωβρίου και θα αρχίσει να προβάλλεται τον Ιανουάριο.

Ο Νίκος Γραμματίδης εμφανίζεται σε διάφορα μέρη του Έβρου, ενώ το καλοκαίρι εργάζεται σε μαγαζιά της Θάσου, ενθουσιάζοντας τους τουρίστες με τις πενιές του και το ιδιαίτερο τρόπο που παίζει το μπουζούκι.

 

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν