Η Eurobank βράβευσε το 2ο ΕΠΑ.Λ. Αλεξανδρούποληςγια τον ανώτερο βαθμό Πανελλαδικών

Η Eurobank βράβευσε το 2ο ΕΠΑ.Λ. Αλεξανδρούποληςγια τον ανώτερο βαθμό Πανελλαδικών

Η Eurobank βράβευσε το 2ο ΕΠΑ.Λ. Αλεξανδρούποληςγια τον ανώτερο βαθμό Πανελλαδικών ανάμεσα σε όλα τα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Αυτό εγινε σε εκδήλωση για τους αριστούχους αποφοίτους Λυκείων από τις Περιφέρειες Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις το έτος 2022 – 2023 με το υψηλότερο άθροισμα βαθμών στο σχολείο τους και τους βράβευσε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Ανάμεσά τους η Βασιλική Πατσιούρααπό το 2ο ΕΠΑ.Λ. Αλεξανδρούπολης η οποία πέρασε πρώτη στην Ιατρική Θεσσαλονίκης και η Χονδρού Αγγελικήαπότο 2ο ΕΠΑ.Λ. Αλεξανδρούποληςη οποία πέρασε στην Ιατρική Αθήνας, και οι οποίες έβγαλαν τον μεγαλύτερο βαθμό στις Πανελλήνιες στο σχολείο μας ισοβαθμώντας.

Χάρη σε αυτές τις επιτυχίες των δύο μαθητριών μας το 2ο ΕΠΑ.Λ. Αλεξανδρούπολης βραβεύτηκε (για δεύτερη χρονιά) ως το σχολείο από το οποίο αποφοίτησαν οι δύο αριστούχες μαθήτριες με το ανώτερο άθροισμα βαθμών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου για τη σχολική περίοδο 2022-2023.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Μπροστά για την Παιδεία» και η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.