Έρχεται στην Αλεξανδρούπολη ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής – Ο λόγος της επίσκεψης

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί στις 10 Δεκεμβρίου ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να παραστεί στην παρπυσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη “ΟΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ”.

Άλλωστε στο βιβλίο αναφέρεται και η Αλεξανδρούπολη με τον γνωστό ελληνορωσικό αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη που ποτέ δεν υλοποιήθηκε αν και προγραμματίστηκε από την Κυβέρνηση του κ.Καραμανλή.

Την παρουσίαση του ββιλίου θα κάνουν εκτός του συγγραφέα Μανώλη Κοττάκη, ο Εβρίτης δημοσιογράφος Νίκος Μανδάνης που διετέλεσε συνεργάτης στο Μέγαρο Μαξίμου του Κώστα Καραμανλή και ο Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνος Φίλης, ενώ θα παραστεί και ο εκδότης του βιβλίου Ηλίας Λιβάνης. 

Φυσικά η παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού, που πάντως έχει πλέον και σχέση με την Θράκη ια και ανέλαβε Πρόεδρος της ΣΕΚΕ, της Συνεταιριστικής Οργάνωσης Καπνωπαραγωγών που βρίσκεται στην Ξάνθη, θα αποτελέσει ευκαιρία για παρουσία και πολλων θεσμικών εκπροσώπων της πολιτικής σκηνής της περιοχής μας και όχι μόνο.