Εργατικό Κέντρο Έβρου και Ο. Ε. Β. Ε. Σ. Ε στηρίζουν τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το φορολογικό νομοσχέδιο

Εργατικό Κέντρο Έβρου και Ο. Ε. Β. Ε. Σ. Ε στηρίζουν τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το φορολογικό νομοσχέδιο

Το Εργατικό Κέντρο Έβρου αλλά και η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου, στηρίζουν την σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φορέων, στις 11.30 μπροστά στο Επιμελητήριο Έβρου, κατά του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου:

Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού  Κέντρου Ν. Έβρου εκφράζει την συμπαράστασή του και στηρίζει την ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων του Ν. Έβρου η οποία  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22η Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:30 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης, ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Για το Δ.Σ. Του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου

Ο Πρόεδρος

Ασπιώτης Ευστάθιος

Ο Γεν. Γραμματέας

Μουσουνάκης Άνθιμος

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου (Ο. Ε. Β. Ε. Σ. Ε), αναφέρει στην ανακοίνωση της:

Σε μια περίοδο που τα δημόσια έσοδα αυξάνονται, ενώ η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών μειώνεται λόγω της συνεχώς αυξανόμενης ακρίβειας, η κυβέρνηση μέσω των πρόσφατων ανακοινώσεων του Υπουργείου Οικονομικών εκδήλωσε αιφνιδιαστικά την πρόθεση της να αυξήσει ουσιαστικά τη φορολογία των ελεύθερων επαγγελματιών. Με πρόσχημα την φοροδιαφυγή στοχοποιήθηκαν για ακόμα μια φορά οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες συνέπειες από τις συνεχόμενες κρίσεις.

Το νέο φορολογικό σύστημα των ελεύθερων επαγγελματιών που ουσιαστικά καθορίζει ένα οριζόντιο τεκμαρτό εισόδημα, εάν τελικά εφαρμοστεί θα αποτελέσει την ταφόπλακα για χιλιάδες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Για το λόγο αυτό, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου θέλοντας να εκφράσει την αντίθεσή της στα νέα φορολογικά μέτρα, συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν όλοι οι Επιστημονικοί Φορείς-Ελεύθεροι Επαγγελματίες Ν. Έβρου, στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου, έξω από το Επιμελητήριο Έβρου και στο κλείσιμο των καταστημάτων από τις 12:00 μέχρι τις 14:00.

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε όσα διεκδικούμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ