Πέτρος Πολυχρονίδης: “Επέλεξα στιλίστα τον συντοπίτη Κώστα Γκρόζο και γιατί μου φέρνει… καβουρμά απ’ τον Έβρο”

Πέτρος Πολυχρονίδης: “Επέλεξα στιλίστα τον συντοπίτη Κώστα Γκρόζο και γιατί μου φέρνει… καβουρμά απ’ τον Έβρο”

Έναν συντοπίτη του επέλεξε για στιλίστα-ενδυματολόγο και συνεργάζεται μαζί του στις τηλεοπτικές εκπομπές που παρουσιάζει, ο αγαπημένος Εβρίτης τηλεπαρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο καταγόμενος από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας παρουσιαστής του “Τροχού της Τύχης”, επέλεξε για αυτή την πολύχρονη εκπομπή αλλά και για το “Asia Express” που επίσης παρουσίασε, τον Κωνσταντίνο Γκρόζο από το Διδυμότειχο. Μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί και ο Πολυχρονίδης δημοσίευσε την φωτογραφία τους στο προσωπικό του προφίλ, κάνοντας και χιούμορ για την σειρά βάση της οποίας τον επέλεξε για στυλίστα του ώστε να τον ντύνει στις εκπομπές που παρουσιάζει. Βάζοντας ως πρώτο ότι του φέρνει… καβουρμά από την ιδιαίτερη πατρίδα τους, τον Έβρο.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει:

“Λόγοι για τους οποίους έχω επιλέξει τον στιλίστα μου (με σειρά προτεραιότητας).
🅰️ Μου φέρνει καβουρμά από τον Έβρο.
🅱️ Με ντύνει πολύ όμορφα.
Υ.Γ. Ο Κωνσταντίνος Γκρόζος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Διδυμότειχο και είναι επί σειρά ετών ενδυματολόγος σε μεγάλα τηλεοπτικά project”.

Όπως έγραψε ο πολύ σεμνός και αγαπημένος συντοπίτης μας παρουσιαστής, ο Κωνσταντίνος Γκρόζος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Διδυμότειχο. Στην Αθήνα εργάζεται πλέον ως ενδυματολόγος σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και σε άλλα σχετικά project.

Μάλιστα συνεργάζεται και ντύνει ως στυλίστας-ενδυματολόγος και έναν ακόμα Εβρίτη, τον Θάνο Λούδο από το Τυχερό, που είναι συμπαρουσιαστής της Δέσποινας Μοιραράκη στην εκπομπή cashortrash του STAR TV.