Σουφλί: Θεατρική ομάδα αποκτάει το Τυχερό – Ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας της

Σουφλί: Θεατρική ομάδα αποκτάει το Τυχερό – Ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας της

Εκπλήσσουν ευχάριστα για άλλη μια φορά οι κάτοικοι του Τυχερού, με την έναρξη λειτουργίας θεατρικής ομάδας, σε μια κίνηση άξια πολλών συγχαρητηρίων.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε και όπως αναφέρεται σε αυτή, σκοπός της θεατρικής ομάδας είναι να γίνει μία νέα στέγη δημιουργίας και πολιτιστικής δράσης στο χωριό. Δίνονται ακόμα πληροφορίες για αυτό το νέο ξεκίνημα και επισημαίνεται ότι:
Οι συμμετέχοντες μέσα από τα μαθήματα, τις συναντήσεις και τις δράσεις της ομάδας, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να αγαπήσουν και να μυηθούν στην υποκριτική τέχνη, να εκφραστούν δημιουργικά, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να βρουν νέους τρόπους επικοινωνίας και να ψυχαγωγηθούν μέσα από την τέχνη του θεάτρου. Η ομάδα μας είναι ένα ανοιχτό βήμα έκφρασης.
Η αγάπη για το θέατρο, τις τέχνες και τον πολιτισμό γενικότερα, το μεράκι, η αίσθηση της ομαδικότητας και η καλή διάθεση για προσφορά είναι τα βασικά συστατικά για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν.
Θα μεταμορφωθούμε, θα παίξουμε, θα εκφραστούμε, με κύριο μέλημα μας να γνωρίσουμε δημιουργικά τον εαυτό μας, μέσα από τον κόσμο του θεάτρου.
Η ομάδα απευθύνεται σε
Παιδιά-εφήβους 10 έως 18
Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με το θέατρο, συμμετέχοντας στις παραγωγές είτε ως ηθοποιοί είτε ως ομάδα υποστήριξης στα σκηνικά, τα κοστούμια, τα φώτα κ.α.
Συντονισμός : Μαρίνα Εξουζιάν
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου.
Με την υποστήριξη της Δημοτικής Ενότητας Τυχερού, η οποία με τον επικεφαλής της Αντιδήμαρχο Δημήτρη Δαρούση πρωτοστατεί σε παρόμοιες κινήσεις και προσπάθειες.
Διεύθυνση Αγίου Ιωάννου Προδρόμου
Για πληροφορίες – εγγραφές στο τηλέφωνο:
690 927 5436