Ήβη Αδάμου: Το πάρτι γενεθλίων της στην Αλεξανδρούπολη, με τον Μιχάλη και πολλούς φίλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήβη Αδάμου: Το πάρτι γενεθλίων της στην Αλεξανδρούπολη, με τον Μιχάλη και πολλούς φίλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ήβη Αδάμου έγινε 30 ετών και φυσικά το γιόρτασε με ένα αξέχαστο πάρτι γενεθλίων μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα στην Αλεξανδρούπολη.

Με τον σύντροφο της Μιχάλη Κουϊνέλη, αλλά και πολλούς φίλους, κάποιοι από τους οποίους ήρθαν από την Αθήνα στον Έβρο  για τα γενέθλια της δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη, μιας και απολαμβάνει τόσο την επαγγελματική επιτυχία όσο και την προσωπική ευτυχία.

«Η καρδιά μου ξεχειλίζει από ευγνωμοσύνη και αγάπη για όλους τους καταπληκτικούς φίλους που ήπιαμε παρέα τα 8 τελειωμένα σφηνάκια… Περιτριγυρισμένοι από τους καλύτερους φίλους, γελάσαμε, χορέψαμε και δημιουργήσαμε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και κάνατε τη χθεσινή βραδιά να μου μείνει αξέχαστη. Στην υγειά της φιλίας λοιπόν, του γέλιου και των περιπετειών που βρίσκονται μπροστά μας» έγραψε η Ήβη Αδάμου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα τραγούδησε κιόλας στο πάρτι για τα γενέθλια της.

Η Ήβη Αδάμου δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της, ανεβάζοντας και ένα τρυφερό στιγμιότυπο που φιλάει τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουινέλη, με τον οποίο επέλεξαν να μένουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, μαζί με την κορούλα τους Ανατολή.

Σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης λοιπόν η… συντοπίτισσα μας υποδέχθηκε τους φίλους τους, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα ήρθαν από την Αθήνα για να βρεθούν κοντά της.

Πολλές οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, για να μοιραστεί την χαρά με τις χιλιάδες ακόλουθους της.