Αλεξανδρούπολη: Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των κυνηγών την Παρασκευή, για την κοροϊδία Σκυλακάκη, Κυβέρνησης

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας διοργανώνουν  αυτή την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 οι κυνηγοί του Έβρου, για την κοροϊδία του Υπουργού Περιβάλλοντος Θόδωρου Σκυλακάκη και της Κυβέρνησης συνολικά, που αφορά το κυνήγι στο νομό Έβρου.

Όπως ανακοίνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης, το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ στο Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης και έπειτα θα ακολουθήσει πορεία των διαμαρτυρόμενων κυνηγών και όχι μόνο μέχρι το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα καλούν όλους τους κυνηγούς του νομού Έβρου αλλά και όσους πλήττονται από τις συνεχείς άδικες, επιλεκτικές, ανεξήγητες αποφάσεις εμπαιγμού του κ.Σκυλακάκη, να διαμαρτυρηθούν έντονα. Γιατί αρχικά απαγόρευσε το κυνήγι σε ολόκληρο το νόμο Έβρου μετά τις πυρκαγιές και τώρα πάλι αποκλείει το Δέλτα του Έβρου και τεράστιο μέρος του νομού, με την τελευταία απόφαση του για τις περιοχές που θα επιτραπεί το κυνήγι  και αυτό θα γίνει μόνο βορειότερα του Ερυθροποτάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Κυνήγι: Απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ Θ.Σκυλακάκη, αν παραμένει η απαγόρευση σε Δέλτα Έβρου και τον μισό νομό!!!

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο ο
Κυνηγετικός Σύλλογος Διδυμοτείχου
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Διδυμοτείχου, ενημερώνει τα μέλη του, ότι την Παρασκευή 1-12-2023, θα γίνει πορεία διαμαρτυρίας στην Αλεξανδρούπολη στις 11 το πρωί, για την άδικη απαγόρευση που δέχθηκε ο νομός μας για το κυνήγι.
Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος μας, θα διαθέσει λεωφορείο ΔΩΡΕΑΝ ,για τα μέλη του , ώστε να παρευρεθούν στην Αλεξανδρούπολη .Όποιος κυνηγός θέλει να βρεθεί εκεί, για να υποστηρίξει την διαμαρτυρία, θα πρέπει να δηλώσει έγκαιρα συμμετοχή στα παρακάτω τηλέφωνα.
1.Γραφείο Κυνηγετικού Συλλόγου 2553022674
2.Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου, Παναγιώτης Ουτζιόλας 6936261364
3.Υπάλληλος Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Δέσποινα 6936563259