Σουφλί: Με περισσότερους εθελοντές φέτος προχωράει εντατικά η προετοιμασία του… μαγικού “Σαν Παραμύθι”

Σουφλί: Με περισσότερους εθελοντές φέτος προχωράει εντατικά η προετοιμασία του… μαγικού “Σαν Παραμύθι”

Με περισσότερους εθελοντές από πέρυσι να συμμετέχουν φέτος στην προετοιμασία αλλά και να έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή για την λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου “Σαν Παραμύθι” στο Σουφλί, προχωρούν εντατικά καθημερινά οι εργασίες στο βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε.

Καθημερινά δεκάδες μέλη από τον Σύλλογο Εθελοντών & Νεολαίας Δήμου Σουφλίου “Κινήσου” μαζί και με τους υπόλοιπους εθελοντές, εργάζονται μέχρι αργά για να προετοιμάσουν το θεματικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο.

Το φετινό “Σαν Παραμύθι” που πέρυσι αποτέλεσε “πόλο έλξης” χιλιάδων επισκεπτών, ανοίγει και φέτος τις πύλες του το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 18.30 μ.μ. και σας υποδέχεται με κεντρικό του θέμα τη Μαγεία.

Πλούσιες δράσεις, βιωματικά παιχνίδια, καθημερινές εκδηλώσεις και πολλή χρυσόσκονη σας περιμένουν κάθε απόγευμα στο Βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε.
Μάγισσες και πριγκίπισσες βγαλμένες απ’ τον εποχή του Μεσαίωνα, τα ξωτικά και ο Άι Βασίλης σας υποδέχονται στην αυλή τους και περιμένουν να γράψετε το γράμμα σας και να φωτογραφηθείτε μαζί τους.

Οι ήρωες του Ενκαντο θα σας παρουσιάσουν όλα τους τα χαρίσματα και θα σας παρασύρουν σε ατελείωτο παιχνίδι μαγείας.
Ο Οβελίξ και ο Αστερίξ και όλοι οι κάτοικοι του Γαλατικου χωριού θα παίξουν μαζί σας διασκεδαστικά παιχνίδια.
Οι πειρατές της Καραϊβικής θα σας οδηγησουν στον κρυμμένο θησαυρό, ενώ ο Χάρυ Πότερ σας περιμένει να ζήσετε μοναδικά, τρομακτικές στιγμές στο σπιτάκι του, αλλά και στη φυλακή του Ασκαμπαν.
Προσοχή! μην αργήσετε για το τσάι στο στοιχειωμένο σπίτι, ο μπάτλερ είναι αδίστακτος με όσους φτάνουν καθυστερημένοι..