Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν 4 Έλληνες και ένας αλλοδαπός για ναρκωτικά

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν 4 Έλληνες και ένας αλλοδαπός για ναρκωτικά

Τέσσερις Έλληνες και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη κατά το χρονικό διάστημα από 29-11-2023 έως και 5-12-2023 για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, οι πέντε αυτές συλλήψεις στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης έγιναν στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Συνολικά  από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας  Αλεξανδρούπολης, Δράμας,Καβάλας, Ροδόπης συνελήφθησαν επτά (7) Έλληνες και ένας (1) αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν οχτώ ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, το παραπάνω χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τέσσερις οικίες και την κατοχή των δραστών κατά περίπτωση, συνολικά 78,27 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, 4 μεταλλικούς τρίφτες, 7 ναρκωτικά δισκία και 1 ζυγαριά ακριβείας.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες και ένας αλλοδαπός στην Αλεξανδρούπολη,  ένας Έλληνας στη Δράμα, ένας Έλληνας στην Καβάλα, και ένας επίσης Έλληνας στη Ροδόπη.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις οχτώ υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας, Καβάλας και Κομοτηνής.