Διδυμότειχο: Πένθος για τον θάνατο του πολύ αγαπητού παιδίατρου Δημήτρη Γιαγρίδη

Διδυμότειχο: Πένθος για τον θάνατο του πολύ αγαπητού παιδίατρου Δημήτρη Γιαγρίδη

Πένθος και θλίψη στο Διδυμότειχο αφού έφυγε από την ζωή ο πολύ αγαπητός παιδίατρος Δημήτρης Γιαγρίδης σε ηλικία 88 ετών.

Επί δεκαετίες προσέφερε τις υπηρεσίες του ως ιδιώτης γιατρός στην περιοχή του βόρειου Έβρου, ενώ είχε και έντονη κοινωνική δράση.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου σε ψήφισμα-ανακοίνωση του αναφέρει:

ΨΗΦΙΣΜΑ
για τη θλιβερή αναγγελία θανάτου του ιατρού
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΓΡΙΔΗ, ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ

Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου εκφράζει τη μεγάλη οδύνη του, για την απώλεια του ιατρού με ειδικότητα παιδιατρικής,  Δημητρίου Γιαγρίδη.


Ο Δημήτριος Γιαγρίδης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών.
Γεννημένος στη Μάνη Διδυμοτείχου, ολοκλήρωσε της σπουδές του στην Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.  Ήταν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου και προσέφερε τις υπηρεσίες του για πάρα πολλά χρόνια με σεβασμό και ανιδιοτέλεια, ως ιατρός στο ΠΙΚΠΑ και  διατηρώντας ιατρείο στην πόλη του Διδυμοτείχου ως την συνταξιοδότησή του, τον Ιανουάριο  του 2003.

Η ευρεία κοινωνική του δράση με  συμμετοχή και στην  Τοπική Αυτοδιοίκηση και παράλληλα η αλληλεγγύη και η προσφορά του, ήταν αξιοσημείωτη.
Έχαιρε της βαθιάς εκτίμησης και αγάπης  των συναδέλφων του, των ασθενών του και όλων όσων τον γνώριζαν, ασκώντας υποδειγματικά  το ιατρικό λειτούργημα με συνέπεια και αφοσίωση.
Για όλους εμάς τους υγειονομικούς, αλλά και την ευρύτερη κοινωνία του Έβρου, ο εκλιπών αποτελούσε παράδειγμα επιστήμονα, ανθρώπου με ήθος και σεμνότητα.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα  Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Διδυμότειχο.
Ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την επιστημονική και κοινωνική προσφορά του,
το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου ομόφωνα αποφάσισε :
• Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση  στην οικογένεια  και τους οικείους του.
• Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι.
• Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να δημοσιευθεί στα τοπικά ΜΜΕ.

Με τιμή
για το ΔΣ του ΙΣΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Γενικός Γραμματέας

ΒΑΛΚΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ