Διαμαρτυρία αστυνομικών σήμερα σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, για την δολοφονική επίθεση εναντίον συναδέρφου τους

Διαμαρτυρία αστυνομικών σήμερα σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, για την δολοφονική επίθεση εναντίον συναδέρφου τους

Σε καθιστική διαμαρτυρία έξω από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας καλούν τους συναδέρφους τους οι Συνδικαλιστικές τους Ενώσεις, μετά την δολοφονική επίθεση εναντίον συναδέρφου τους σε αγώνα βόλεϊ, ο οποίος δίνει κρίσιμη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Στις ανακοινώσεις τους ζητούν να σταματήσουν οι αστυνομικοί να χρησιμοποιούνται από την Πολιτεία στα γήπεδα όπου χούλιγκαν απειλούν και τις δικές τους ζωές. Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης αναφέρει:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΔΕΝ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ  !!

Αγαπητοί  Συνάδελφοι η Ένωση μας συμμετέχει στην Πανελλαδική διαμαρτυρία για την δολοφονική επίθεση που έγινε στο συνάδελφό μας της Υ.Α.Τ Αθηνών διοργανώνοντας συγκέντρωση μπροστά στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Με αυτή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας για την απόφαση της πολιτείας να ορίσει την Αστυνομία ως προστάτη ιδιωτικών  Π.Α.Ε.  και  Κ.Α.Ε. χρησιμοποιώντας μας ως security των εταιριών αυτών. Θέλουμε να εκφράσουμε σε όλους ότι δεν είμαστε αναλώσιμοι για κανέναν, για  καμία ιδιωτική εταιρεία αλλά έχουμε ορκιστεί να προστατεύουμε και να εξασφαλίζουμε το αγαθό της  ασφάλειας των πολιτών και της περιουσίας τους.

Για μια ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πόσο ανυπεράσπιστοι είναι οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί γι’ αυτό το λόγο σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρόν την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 14.00’ μπροστά στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης για να περάσουμε το μήνυμα σε όλους ότι :

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 30 ΕΥΡΩ.

ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΩΡΑ

Από την πλευρά της η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας στην ανακοίνωση της  επισημαίνει:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η απαράδεκτη επίθεση, με πρόθεση την ανθρωποκτονία του συναδέλφου μας, την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023 στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το League Cup στο βόλεϊ, προκάλεσε την θλίψη και την οργή όλων μας.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει μετατραπεί σε στόχο των αθλητικών οπαδών, που η κοινωνία αρνείται να αντιμετωπίσει κατάματα. Η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία πρέπει επιτέλους να αποδείξει εμπράκτως τον σεβασμό στο θεσμό της Αστυνομίας και όσων υπηρετούν αυτόν, με καθημερινό κίνδυνο της ζωής τους.

Σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρόν στην καθολική διαμαρτυρία την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 14.00, έξωθεν της έδρας της Δ.Α. Ορεστιάδας.

ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ