Κήποι Έβρου: Έφτασαν με λεωφορείο,  Προσπάθησαν να περάσουν στην Τουρκία με πλαστές ταυτότητες, αλλά συνελήφθησαν

Κήποι Έβρου: Έφτασαν με λεωφορείο, Προσπάθησαν να περάσουν στην Τουρκία με πλαστές ταυτότητες, αλλά συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν  στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, που έφτασαν εκεί με λεωφορείο και προσπάθησαν να φύγουν απ’ την Ελλάδα με πλαστά έγγραφα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία, παραβίαση δικαστικών αποφάσεων και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και περί εξαρτησιογόνων ουσιών κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, οι δράστες μετέβησαν στο ανωτέρω Συνοριακό Σημείο Διέλευσης για να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα μας ως επιβάτες Δ.Χ. λεωφορείου και κατά τον διαβατηριακό έλεγχο υπέδειξαν πλαστά δελτία ταυτότητας, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ όπως διαπιστώθηκε σε βάρος τους υφίσταται μέτρο απαγόρευσης εξόδου από τη Χώρα.

Επιπλέον στην κατοχή τους βρέθηκαν κατά περίπτωση και κατασχέθηκαν δύο πλαστές άδειες ικανότητας οδήγησης, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και άγνωστης ναρκωτικής ουσίας και μία σύριγγα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.