Ορεστιάδα: Ανεξαρτητοποιήθηκε ξαφνικά ο Μιχάλης Στράντζαλης, απ’ την παράταξη του νέου δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου!!!

Ορεστιάδα: Ανεξαρτητοποιήθηκε ξαφνικά ο Μιχάλης Στράντζαλης, απ’ την παράταξη του νέου δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου!!!

Ξαφνική εξέλιξη στην Ορεστιάδα, αφού έπεσε ως… κεραυνός εν αιθρία η γραπτή δήλωση του Μιχάλη Στράντζαλη, ότι αποχωρεί από την δημοτική παράταξη του νέου δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου και ανεξαρτητοποιείται για τα επόμενα 5 χρόνια.

Πριν ακόμη ορκιστεί η νέα δημοτική αρχή, ο πρώτος σε ψήφους στην Δημοτική Ενότητα Κυπρίνου και πρώην δήμαρχος Κυπρίνου Μιχάλης Στράντζαλης, φεύγει από την παράταξη που κέρδισε τις εκλογές και έπαιξε σίγουρα και ο ίδιος σημαντικό ρόλο σε αυτό και θα πορευτεί πλέον ως ανεξάρτητος στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Η δήλωση του που έφτασε στο Evros-news.gr αναφέρει:

ΔΗΛΩΣΗ   ΣΤΡΑΝΤΖΕΛΗ  ΜΙΧΑΗΛ

“Λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία της Νέα Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ορεστιάδας, θα ήθελα να δηλώσω ότι θα πορευτώ για τα επόμενα 5 χρόνια ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου που με την ψήφο τους με ανέδειξαν Δημοτικό Σύμβουλο και να τους εγγυηθώ ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος  των προσδοκιών τους.

Στράντζελης Μιχαήλ”.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Μιχάλη Στράντζαλη σε αυτή την απόφαση δεν έγιναν γνωστοί, αλλά η φημολογία των τελευταίων ημερών που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό, αναφέρει πως διαφώνησε με το νέο δήμαρχο Διαμαντή Παπαδόπουλο, στην επιλογή συγκεκριμένου προσώπου για τη θέση Αντιδημάρχου (πιθανότατα Τεχνικών Υπγρεσιών), το οποίο μάλιστα προστέθηκε στην παράταξη του νεοεκλεγέντα δημάρχου εκ… μεταγραφής.