Αλεξανδρούπολη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών, για τον πολύ βαρύ τραυματισμό συναδέρφου τους  από οπαδούς(ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών, για τον πολύ βαρύ τραυματισμό συναδέρφου τους από οπαδούς(ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας  σήμερα στις 2 το μεσημέρι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, μπροστά από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης της πόλης

Παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή Αλεξανδρούπολης Λάμπρου Τσιάρα, οι αστυνομικοί που συμμετείχαν κρατούσαν μαύρες κορδέλες στα χέρια, διαμαρτυρόμενοι για τον πολύ βαρύ τραυματισμό του συναδέλφου τους στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη από οπαδούς, σε παιχνίδι βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Ο εκπρόσωπος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης διάβασε την ανακοίνωση που εκδόθηκε για το εξαιρετικά σοβαρό αυτό περιστατικό, υπενθύμισε ότι η Αστυνομία μετράει πολλά θύματα μέλη της και εξέφρασε την αγανάκτηση των συναδέρφων του, οι οποίοι συχνά γίνονται στόχοι σε εκρήξεις βίας στα γήπεδα και γύρω από αυτά.

Κάλεσε την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα και τόνισε ότι οι αστυνομικοί δεν μπορεί να ρισκάρουν την ζωή τους, για τα συμφέροντα ΠΑΕ, ΚΑΕ και παραγόντων.
Η ανακοίνωσε που εξέδωσε για το θέμα η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης ανέφερε:

ΔΕΝ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ  !!

Αγαπητοί  Συνάδελφοι η Ένωση μας συμμετέχει στην Πανελλαδική διαμαρτυρία για την δολοφονική επίθεση που έγινε στο συνάδελφό μας της Υ.Α.Τ Αθηνών διοργανώνοντας συγκέντρωση μπροστά στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Με αυτή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας για την απόφαση της πολιτείας να ορίσει την Αστυνομία ως προστάτη ιδιωτικών  Π.Α.Ε.  και  Κ.Α.Ε. χρησιμοποιώντας μας ως security των εταιριών αυτών. Θέλουμε να εκφράσουμε σε όλους ότι δεν είμαστε αναλώσιμοι για κανέναν, για  καμία ιδιωτική εταιρεία αλλά έχουμε ορκιστεί να προστατεύουμε και να εξασφαλίζουμε το αγαθό της  ασφάλειας των πολιτών και της περιουσίας τους.

Για μια ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πόσο ανυπεράσπιστοι είναι οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί γι’ αυτό το λόγο σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρόν την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 14.00’ μπροστά στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης για να περάσουμε το μήνυμα σε όλους ότι :

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 30 ΕΥΡΩ.

ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΩΡΑ