Το Σουφλί Χριστουγεννιάτικη πρωτεύουσα: Ξεκίνησε χθες με χαμό από κόσμο, το μαγευτικό “Σαν Παραμύθι”

Το Σουφλί Χριστουγεννιάτικη πρωτεύουσα: Ξεκίνησε χθες με χαμό από κόσμο, το μαγευτικό “Σαν Παραμύθι”

Ξεκίνησε χθες βράδυ στο εμβληματικό βιομηχανικό συγκρότημα ΤΖΙΒΡΕ το μαγευτικό “Σαν Παραμύθι”, με πολλές εκατοντάδες κόσμου να το επισκέπτονται από την πρώτη κιόλας ημέρα της λειτουργίας του.

Το Σουφλί αναδεικνύεται σε εορταστική Χριστουγεννιάτικγ πρωτεύουσα, αφού αυτό που δημιούργησαν οι πάρα πολλοί εθελοντές με επικεφαλής τον  Σύλλογο Εθελοντών και Νεολαίας Περιοχής Σουφλίου ΚΙΝΗΣΟΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Σουφλίου, είναι κάτι το μοναδικό και ανεπανάλητπο. 
Πέρα από το ατμοσφαιρικό βιομηχανικό συγκρότημα του Τζίβρε, που με τον φωτισμό έχει αναδειχθεί εντυπωσιακά, όλοι οι χώροι που έχουν δημιουργηθεί είναι εντυοωσιακοί και ξετρελαίνουν μιμρούς αλλά και μεγάλους.
Το “Σαν Παραμύθι” θα λειτουργεί έως τις 30 Δεκεμβρίου, καθημερινά από τις 17.30 μ.μ έως και τις 21.οο και η είσοδος είναι 4€.
Αναμέεται να το επισκεφθούν χιλιάδες όχι μόνο από τον Έβρο, αλλά και ΄όλη την Ελλάδα, αφού έγινε πλέον προορισμός. Ήδη άλλωστε ταξιδιωτικά γραφεία οργανώνουν εκδρομές για το Σαν Παραμύι στο Σουφλί και τα ξενοδοχεία τη περιοχής έχουν κρατήσεις επισκεπτών.
Πολλές θα είναι οι δράσεις και οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στους χώρους του και στην εξέδρα που έχει στηθεί.
Στο χθεσινό ξεκίνημα του βρέθηκαν ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος με την οικογένεια του, ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος και όλα τα μέλη της δημοτικής αρχής.