Σουφλί: Ορκίστηκαν χθες ο επανεκλεγείς δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος, νέο Δημοτικό Συμβούλιο, Πρόεδροι, Τοπικά Συμβούλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Σουφλί: Ορκίστηκαν χθες ο επανεκλεγείς δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος, νέο Δημοτικό Συμβούλιο, Πρόεδροι, Τοπικά Συμβούλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, παραμονή Χριστουγέννων, η ορκωμοσία του επανεκλεγέντα δημάρχου Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκου, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων Κοινοτήτων και των Τοπικών Συμβουλίων.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός ,ο οποίος αναφέρθηκε στην άψογη και υποδειγματική συνερασία που είχε με τον δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο και την δημοτική του αρχή και εξέφρασε την χαρά του που αυτό θα συνεχιστεί και τα πέντε επόμενα χρόνια. Μάλιστα του δώρισε μια εικόνα της Παναγίας Φοβεράς Προστασίας.

Παρόντες ήταν o υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης, ο βουλευτής Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο νέος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης, ο νυν Αντπεριφερειάρχης Έβρου Βασίλης Δελησταμάτης, οι δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο νέος δήμαρχος Ορεστιάδας Διαμαντής Παπαδόπουλος, ο Διοικητής της 50ης Ταξιαρχίας Πεζικού ΑΨΟΣ Σουφλίου και πολύς κόσμος που γέμισε την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.

Αρχικά ορκίστηκε ο επανεκλεγείς δήμαρχος κ.Καλακίκος και στη συνέχεια οι Χριστιανοί Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και έπειτα από τον Τοποτηρητή Μουφτείας Διδυμοτείχου οι μουσουλμάνοι εκλεγέντες.

Ακολούθησε η υπογραφή του πρωτοκόλου ορκωμοσίας από τον δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο και όλου τους εκλεγέντες.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του επανεκλεγέντα για άλλα 5 χρόνια δημάρχου Παναγιώτη Καλακίκου. Αναφέρθηκε στους στόχους που έχει η δημοτική του αρχή για τη νέα της θητεία που ξεκινάει και όπως τόνισε χαρακτηριστικά: “Σε αυτή την προσπάθεια και τον αγώνα που ξεκινάμε, σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο Σουφλίου ακόμα καλύτερο”.

ΔΕΙΤΕ την ομιλία Καλακίκου στο ΒΙΝΤΕΟ του TV Thrakiotis.gr