Φέρες: Ξεκίνησε να ψήνεται το μοσχάρι άνω των 300 κιλών – Θα μοιραστεί αύριο

Φέρες: Ξεκίνησε να ψήνεται το μοσχάρι άνω των 300 κιλών – Θα μοιραστεί αύριο

Η  μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς στήθηκε και φέτος  στις Φέρες, αφού το μοσχάρι άνω των 300 κιλών από την περιοχή, ξεκίνησε πριν λίγη ώρα να ψήνεται.

Όλη την διοργάνωση έχει ο δήμος Αλεξανδρούπολης, με τον Αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς τομέα Δημήτρη Κολγιώνη να συντονίζει το “Φεστιβάλ βόειου κρέατος” όπως ονομάστηκε φέτος. Μάλιστα σήμερα Πέμπτη το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί να μαγειρέψουν το πεντανόστιμο, μοναδικό μοσχαρίσιο κρέας των Φερών δυο γνωστοί σεφ της περιοχής και ο κόσμος θα μπορέσει να γευθεί τις… δημιουργίες τους. 

Το μοσχάρι που είναι πάνω από 300 κιλά θα ψήνεται έως αύριο το βράδυ και στη συνέχεια θα μοιραστεί στον κόσμο, που όπως κάθε χρόνο αναμένεται να συγκεντρωθεί και πάλι στην πλατεία των Φερών. Απλά φέτος αποφασίστηκε να μην υπάρχουν μουσική και λαϊκό γλέντι, επειδή πριν λίγες ημέρες έχασε τη  ζωή της σε τροχαίο στο χωριό Μοναστηράκι μια 19χρονη κοπέλα από τον Πόρο Φερων και υπάρχει το πένθος στην οικογένεια της αλλά κα σε όλους στην περιοχή.