Ήβη Αδάμου-Μιχάλης Κουϊνέλης: “Νοώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια μένοντας με το παιδί στην Αλεξανδρούπολη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην απόφαση τους να μένουν μόνιμα μαζί με την κόρη τους Ανατολή-Νεφέλη στην Αλεξανδρούπολη και την ζωή τους στην πρωτεύουσα του Έβρου, αναφέρθηκαν άλλη μια φορά η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης (STAVENTO).

Σε κοινή τηλεοπτική συνέντευξη τους στον Τάσο Τρύφωνος η οποία προβλήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2023, παραμονή Χριστουγέννων στον ALPHA Κύπρου, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες σε χιλιάδες κοινού, τόνισαν ότι νοιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια για τους ίδιους και την κόρη τους έχοντας επιλέξει να μένουν στην Αλεξανδρούπολη.

Η Ήβη Αδάμου μάλιστα τόνισε πως η κορούλα τους μοιάζει στον πατέρα της, ενώ αναφέρθηκε στην άριστη σχέση που έχει με την πεθερά της, την μητέρα του Μιχάλη Κουϊνέλη και πόσο την έχει βοηθήσει και συνεχίζει να την βοηθάει με το παιδί.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η ταλαντούχα Κύπρια τραγουδίστρια: “Με την πεθερά μου είμαστε πολύ αγαπημένες και με στήριξε ιδιαίτερα και ειδικά τον πρώτο καιρό που έκανα το μωρό. Και εγώκαι ο Μιχάλης φεύγοντας από τη Αλεξανδρούπολη για επαγγελματικές υποχρεώσεις, αισθανόμαστε ασφάλεια και σιγουριά αφήνοντας την κόρη μας σε δικούς μας ανθρώπους”.

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ

Τόσο ο Μιχάλης Κουϊνέλης (STAVENTO) όσο και η Ήβη Αδάμου, μίλησαν επίσης για την ζωή και την καροέρα τους, αλλά και την γνωριμία τους και πως έγιναν ζευγάρι, με τον ερχομό της Ανατολής-Νεφέλης να “σφραγίζει” ιδανικά την σχέση τους και την κοινή τους ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΒΗΣ ΑΔΑΜΟΥ-ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΪΝΕΛΗ