Δημοσχάκης: Έστειλε μήνυμα στην εκπομπή του Πορτοσάλτε, ζητώντας απ’ τον καλεσμένο Άδωνι στήριξη των νοσοκομείων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσχάκης: Έστειλε μήνυμα στην εκπομπή του Πορτοσάλτε, ζητώντας απ’ τον καλεσμένο Άδωνι στήριξη των νοσοκομείων (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάλιστα, το είδαμε ή μάλλον για να ακριβολογούμε το ακούσαμε και αυτό. Κυβερνητικός βουλευτής να στέλει μήνυμα σε ραδιοφωνική εκπομπή, υποβάλλοντας αίτημα σε υπουργό για θέματα της αρμοδιότητας του.

Πρωταγωνιστής ο τρίτος σε ψήφους βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Τάσος Δημοσχάκης, ο οποίος στην χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ FM με καλεσμένο ποιον άλλον, το νέο υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, του έσετειλε μήνυμα. Το διάβασε μάλιστα, ανάμεσα σε όσα μετέφερε από ακροατές της εκπομπής ο δημοσιογράφος παρουσιαστής και όπως ανέφερε ο κ.Δημοσχάκης του ζητούσε να προσέξει τα νοσοκομεία των ακριτικών, δυσπρόσιτων περιοχών, όπως αυτό του Διδυμοτείχου για παράδειγμα και να χαρακτηριστούν άγονα τύπου Α.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αφού φαίνεται να μην το περίμενε, ρώτησε αν πρόκειται για τον βουλευτή Τάσο Δημοσχάκη και συμπλήρωσε: “Έχουν εκεί το νοσοκομείο του Διδυμοτείχου που τους ενδιαφέρει”. Να θυμίσουμε ότι επί προηγούμενης θητείας του κ.Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας, το Νοσοκομείο Διδυοτείχου είε υποβαθμιστεί διοικητικά και δεν ήταν αυτόνομο αλλά εντάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα να υπάρξει γενικότερη υποβ.άθμιση του.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

Ένας κυβερνητικός βουλευτής λοιπόν, που έχει την δυνατότητα να ζητήσει συνάντηση με κάποιον υπουργό για να του μεταφέρει τα αιτήματα του ή να το κάνει στην Βουλή όπου δεν είναι δύσκολο να τον συναντήσει, στέλνει μηνύματα σε μια ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία είναι καλεσμένος. Γιατί δεν του… στέλνει μια Επιστολή όπως συνηθίζει ή δεν κάνει μια Επερώτηση στη Βουλή; Αν και οι κυβερνητικοί βυλευτές κανονικά πηγαίνουν απ’ ευθείας στους υπουργούς τους και απαιτούν. Κι ύστερα κάποιοι ψάχνουν γιατί από 16.000 σταυρούς, έπεσαν στους μισούς.

Τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε ακόμα…