Γιάννης Στάνκογλου: Ο Εβρίτης ηθοποιός γιόρτασε με Θραξ Πανκc τα 50α γενέθλια του (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Στάνκογλου: Ο Εβρίτης ηθοποιός γιόρτασε με Θραξ Πανκc τα 50α γενέθλια του (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γενέθλιά του είχε ο Εβρίτης κορυφαίος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου στις 10 Ιανουαρίου 2024, αφού έγινε 50 ετών.

Ο πολύ αγαπημένος και καταξιωμένος συντοπίτης μας (από το Θούριο Ορεστιάδας) ηθοποιός τα γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής (12/1) στο Faust Bar, παρέα με αγαπημένους του ανθρώπους.

Εκεί βρέθηκαν και οι Θραξ Πανκc, με το αποκρύφωμα της βραδιάς να είναι όταν ο Γιάννης Στάνκογλου σε φοβερά κέφια τραγούδησε μαζί τους το πολύ γνωστό τραγούδι της Θράκης “Το Μαργούδι” συνοδεία από τρεις γκάιντες και ένα νταούλι των μελών του αγαπημένου συγκροτήματος της νεολαίας και φυσικά αποθεώθηκαν όλοι.

Μάλιστα ο σπουδαίος συμπατριώτης μας ηθοποιός έλοντας να ευχαριστήσει όσους ήταν παρόντες και του ευχήθηκαν, ανέβασε ένα βίντεο από αυτή την ξέφρενη βραδιά, όπου τραγουδάει με τους Thrax Punks.

Ανάμεσά σε όσους βρέθηκαν στην βραδιά ήταν και οι συνάδερφοι του ηθοποιοί Γιώργος Χρανιώτης, Αλέκος Συσσοβίτης και η Κλέλια Ρένεση.

Ο Γιώργος Χρανιώτης από την άλλη ανέβασε ένα βίντεο του ηθοποιού που σβήνει την τούρτα του παρέα με τον γιο του Φίλιππο, ενώ από τα ηχεία ακούγεται το τραγούδι του David Bowie, Starman.

«Ήσασταν όλοι σας υπεροχοι σας ευχαριστώ!!!», έγραψε στο caption της ανάρτησης που έκανε στο instagram ο Γιάννης Στάνκογλου, με το ΒΙΝΤΕΟ όπου τραγοδύσε το θρακιώτικο τραγούδι “Το Μαργούδι”.

 

Επόμενο Άρθρο
Ένα ακόμα βήμα για την κατασκευή του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής…

Pin It on Pinterest