Διδυμότειχο: “Καρφιά” κατά του δημάρχου Ρ.Χατζηγιάννογλου, απ’ τον “κολλητό” του πρώην Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Παπακωνσταντίνου

Διδυμότειχο: “Καρφιά” κατά του δημάρχου Ρ.Χατζηγιάννογλου, απ’ τον “κολλητό” του πρώην Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Παπακωνσταντίνου

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο Διδυμότειχο, με το ξεκίνημα της νέας 5ετούς θητείας της Δημοτική αρχής του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου.

Την στιγμή που η αντιπολίτευση, περιμένοντας την εκδίκαση της προσφυγής της στις 22 Ιανουαρίου στο Εκλογοδικείο Αλεξανδρούπολης, μετά την αρχική αναβολή, έδειξε διάθεση συναίνεσης στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και εκλέχθηκε ομόφωνα το νέο Προεδρείο, οκ.Χατζηγιάννογλου δέχεται κριτική και “καρφιά” από στελέχη της παράταξης του.

Στην περίπτωση μάλιστα του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, που υπήρξε από τους πρωτεργάτες της υποψηφιότητας Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου το 2019 και ήταν “κολλητοί” (δεν γνωριζουμε αν εξακολουθεί να ισχύει αυτό), τα “καρφώματα” είναι συνεχόμενα. Από τις αγκαλιές, τους πανηγυρισμούς και τα… πούρα της νίκης το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου, όταν μετά το εκλογικό θρίλερ διαπιστώθηκε ότι τελικά ο κ.Χατζηγιάννογλου επανεκλέχθηκε, φτάσαμε στην ξεκάθαρη κριτική εναντίον του για τις επιλογές που έκανε.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο επί χρόνια φίλος του Δημήτρης Παπακωνσταντίνου δεν εκλέχθηκε στις τελευταίες εκλογές, αν και η παράταξη εξέλεξε 15 δημοτικούς συμβούλους, πάντως η πρώτη ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα με ξεκάθαρες αιχμές για τον κ.Χαρζηγιάννογλ9υ έγινε 8 Ιανουαρίου, ημέρα που έγινε η ανακοίνωση των νέων Αντιδημάρχων. Όπς έγραψε ο κ.Παπακωνσταντίνου:

“Ο ορισμός της ανοησίας, είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα και να περιμένεις ένα διαφορετικό αποτέλεσμα”.
Albert Einstein
Να προσθέσω, πως όταν κάποιες επιλογές σου είναι χειρότερες από τις προηγούμενες, έχεις ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ αποτελέσματα.
Απ το κακό στο χειρότερο και ότι σπέρνεις θα θερίσεις”.
Ακολούθησε δεύτερη ανάρτηση, πάλι με αποδέκτη τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, στην οποία αναφέρει:
“Για όσους με διαβάζουν, δεν είμαι μάντης, ούτε είμαι ντε και καλά …απαισιόδοξος.
Απλά τυχαίνει να ξέρω κάποιους ανθρώπους και υποψιάζομαι κάποιες συμπεριφορές…
Πάντως αισιόδοξος έτσι όπως εξελίσσεται ΔΕΝ είμαι.
Ότι σπέρνεις….θερίζεις. Νόμος”.
Σαν να μην έφτανε ο Παπακωνσταντίνου, είχε μεσολαβήσει και η ραδιοφωνική συνέντευξη του νέου Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Αξιώτη Καμπρούδη στον Statusradio, όπου μίλησε με πολύ αρνητικά λόγια αναφερόμενος στην κατάσταση που βρήκε στην υπγρεσία της οποίας ορίστηκε από τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου να είναι επικεφαλής αρμόδιος Αντιδήμαρχος. Τα ξεκάθαρα βέλη του μάλιστα απευθύνονταν ότι μόνο στον προκάτοχο του Βούλη Μπιλιακάκη, για τον οποίο άλλωστε πολλοί στο Διδυμότειχο λένε ότι… πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά και στον ίδιο τον δήμαρχο κ.Χατζηγιάννογλου.
Αυτό είναι το κλίμα δυστυχώς στον δήμο Διδυμοτείχου, την στιγμή που αντιμτωπίζει πολλά προβλήματα και θα περίμενε κανείς ότι η νέα Δημοτική αρχή που επανεκλέχηκε για 5 χρόνια, θα ξεκινούσε ενωμένη και αποφασισμένη να δώσει άμεσες λύσεις. Κι όχι στελέχη της και μάλιστα βασικά να κάνουν τα ίδια… αντιπολίτευση.