Ο Κώστας Πιτιακούδης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, με Γιώργο Παπαδάκη-Μ.Αναστασοπούλου(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Πιτιακούδης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, με Γιώργο Παπαδάκη-Μ.Αναστασοπούλου(ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κορυφαία πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, μίλησε σήμερα το πρωί Παρασκευής ο ιδιοκτήτης του Evros-news.gr Κώστας Πιτιακούδης.

Η εκπομπή θέλησε να αναδείξει το περιστατικό με τον εργαζόμενο του δήμου Αλεξανδρούπολης στην καθαριότητα, που αρχές Ιανουαρίου έπεσε από το απορριμματοφόρο μετά από αποκομιδή των σκουπιδιών γιατί ζαλίστηκε, μέσα στον αύλειο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Αν και ήταν λίγα μέτρα από την είσοδο του κτιρίου και τα επείγοντα περιστατικά, η απάντηση των υπευθύνων όταν τους ζητήθηκε από τους συναδέρφους του να φέρουν φορείο για να τον μεταφέρουν, ήταν πως βάσει του Πρωτοκόλλου έπρεπε να έρθει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον παραλάβει. Κι αυτό βρσκόταν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και έφτασε μετά από περίπου 15′ για να κάνει την διακομιδή λίγων μέτρων.

Ο εργαζόμενος, συμβασιούχος στην καθαριότητα που είναι 60 χρόνων, διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό και κάθε δευτερόλεπτο καθυστέρησης ήταν κρίσιμο. Δυστυχώς παραμένει για πάνω από δυο εβδομάδες στην ΜΕΘ του Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης διασωληνωμένος, σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ