Γιάννης Στάνκογλου: «Δε θέλω τα παιδιά μου να με δουν στα “μανταλάκια” για σχέσεις»

Γιάννης Στάνκογλου: «Δε θέλω τα παιδιά μου να με δουν στα “μανταλάκια” για σχέσεις»

Ο συντοπίτης μας κορυφαίος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, σε συνέντευξη του αναφέρθηκε σε όσα έγιναν πριν λίγο καιρό, με τις αναφορές τηλεοπτικών εκπομπών για σχέσεις του τώρα που έχει χωρίσει.

Ο καταγόμενος από το Θούριο Ορεστιάδας καταξιωμένος ηθοποιός, αναφέρθηκεστην προσωπική του ζωή και ιδιαίτερα στον γιο και την κόρη του, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» της Ελεονώρας Μελέτη.

«Σηκώνομαι από τις 6:30, ετοιμάζω τα παιδιά μου. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος, από μικρός δεν κοιμόμουν πολύ, ακόμα και όταν ξενυχτούσα. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνω, ότι όταν ξυπνάς νωρίς, έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Αν έχω γύρισμα, θα πάω, αν δεν έχω μπορεί να κάτσω να διαβάσω, να μάθω τα λόγια μου, να διαβάζω ένα βιβλίο, να κάνω δουλειές εξωτερικές, πολλά πράγματα. Έχω ξεκινήσει γυμναστήριο ύστερα από 2 χρόνια, είχα πάθει ένα διάστρεμμα και λόγω του πολύ φόρτου εργασίας δεν είχα τον χρόνο».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του λέει: «Ζόρικο περιβάλλον εκεί όπου μεγάλωσα, ήμασταν παιδιά και η παρέα μου δοκιμάσαμε τα πάντα, κάναμε τις αλητείες μας, κάναμε πράγματα που τότε ήταν απαγορευμένα. Το ότι βγήκα από όλο αυτό δυνατός, είναι κάτι το οποίο το κουβαλάω και σε οποιαδήποτε δυσκολία λέω στον εαυτό μου, ότι τα έχω καταφέρει». «Ανησυχήσω για τα παιδιά μου, πιστεύω όταν οι γονείς επικοινωνούν με τα παιδιά, μιλάνε ανοιχτά, δίνουν αγάπη και τα παιδιά γίνονται εκτός από φίλοι, καταλαβαίνουν μέχρι που… θα έρθουν να σου μιλήσουν», συμπληρώνει και αναφέρει:

«Πριν τα παιδιά ήταν εύκολο να τα “πάρω” από το ένα δευτερόλεπτο στο άλλο. Ξέροντας ότι δεν πρέπει να το βιώσουν αυτό, έπρεπε να βλέπουν έναν γονιό που να είναι κάπως ισορροπημένος, που μπορεί να εκφραστεί στα δύσκολά του, να υπάρχει μια ισορροπία. Αγαπώ πιο βαθιά, περισσότερο μετά των ερχομό των παιδιών μου και με ανιδιοτέλεια». Όπως λέει ο ίδιος: «Δε θέλω τα παιδιά μου να με δουν στα “μανταλάκια” για αυτούς τους λόγους (σ.σ. σχέσεις). Είμαι ένας άνθρωπος και ηθοποιός που δεν έχω δώσει δικαιώματα. Όταν θέλω να μιλήσω θα μιλήσω, όταν δε θέλω να μιλήσω δε θα μιλήσω και δεν έχει κανείς δικαίωμα να μιλήσει εκ μέρους μου».

Για το περιστατικό με την Σταματίνα Τσιμτσιλή που ανέφερε ότι έχει σχέσεις με γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, λέει: «Ήταν για μένα κάτι το οποίο δεν το είχα ανάγκη, δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα, δε συνέβη κάτι. Ας μη λέμε ψέματα, ήταν κάτι που και μένα με τάραξε στην αρχή, προσπάθησα να δω τι έγινε. (…) Είπα να πάρω την Τσιμτσιλή και να της πω τι και πώς… Αλλά είδα ότι αυτό συνεχίστηκε. Ακόμα και συγγνώμη να ζητήσει κάποιος μετά από ένα ψέμα, μια βλακεία, κάτι λάθος, αυτά τα πράγματα μένουν. Ευτυχώς πρόλαβα και το είπα στα παιδιά μου. Την άλλη μέρα πήγε η κόρη μου στο σχολείο και τη ρωτούσαν οι φίλοι της ‘τι έγινε με τον μπαμπά σου;’. Ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο και σοκαρίστηκα». «Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τόσο δύσκολη θέση, ένιωθα πολλά χρόνια ότι με σέβονται και ότι σέβονται τη δουλειά μου. Ήταν η πρώτη φορά και γι’ αυτό σοκαρίστηκα τόσο», συμπληρώνει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΒΡΙΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΥ